Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél órával a találka előtt a srác lemondta a randit.
Mit reagálnátok?
Tiltás, törlés. Szemmel láthatóan nem fér bele az életbe egy kapcsolat.
2021. aug. 4. 17:44
Az eddigiek alapján, amit leírtál, nem nagyon fontos neki ez az egész. Ha együtt vagytok, hogy érzed rajta? Persze közbe jöhet valami, de hogy mindig késik is, nem 5 percet..... Vedd elő a koronád végre. 🙂
2021. aug. 4. 17:45
"egyik alkalommal kb. fél órát ácsorogtam a napon..."
Jó nagy marha vagy, már ne is haragudj. Én már ennél a pontnál hagytam volna a francba a dolgot. (Negyed óránál többet SOHA, SENKIRE nem várok, elvből.)
2021. aug. 4. 17:45
Furának mondanám a dolgot. Randin áktalában nem szokás késni. Az meg, hogy 3 randiról elkésik aztán a negyediket lemondja kicsit olyan mintha nem tudná beosztani magának az idejét. Már ha tényleg erről van szó. Nem beszéltél vele még erről? Vagy max a beszélgetéseitek alkalmával szóba kerülne, hogy kit mi idegesít akkor nyugodtan odamondhatod, hogy téged a késés nagyon tud zavarni. Ha van egy kis esze akkor egyből venni fogja a lapot. Amúgy ez a kések a randiról max ilyen tiniknél szokott divat lenni akik azt hiszik minnél jobban megváratod a másikat annál királyabb vagy.
2021. aug. 4. 17:46
2021. aug. 4. 17:48
Ha azonnal próbál egy másik időpontot keresi helyette akkor nem akadnék fenn rajta. ha mindig késik és ez Téged idegesít akkor búcsúzz el és keress olyat aki pontosabb, mert a késők nem szoktak megváltozni.
Mellékesen közlöm, hogy ha összeszámolnám hány barátnőm volt idáig pontos életemben akkor a 2 kezem sem lenne elég, a nőknél valahogy elnézzük ezt, mert hát 3 öltöznek át mielőtt elindulnak és a sminkelés és sorolhatnám. Mondjuk egyszer jártam egy rezidens csajszival aki kerek perec megérkezett a randira orvosi cuccban mondván nem volt ideje átöltözni és csak fél órára tudod kiszökni. Imádtam azt a nőt, sajnos nem tartott sokáig a kapcsolat.
44F
2021. aug. 4. 17:49
rosszul fogalmaztam, 1 kezemen meg tudom számolni aki pontos volt, a késősök sokkal többen voltak. Engem ez speciel nem zavart soha..... :)
44F
2021. aug. 4. 17:52
Teljesen mindegy mi miatt kesik, en a programjaimat mindig "szentnek" tartom. A szinhazba is igy fogtok jarni? Ezert sem kesek el sehonnan. Ha randira mennek, akkor vagy olyan idopontot javasolnek, ami boven belefer, vagy ugy otthagynam a munkat, mint a sicc. Meg fogja varni a munka, ott lesz holnap hianytalanul. A kutya sem fogja megcsinalni helyette. Viszont a prioritast mar meg is adta a kapcsolatnak, latszik, hogy az elso helyre soha nem fog felerni. Ez gaz, sokan nem is turnek. Te miert turod?
2021. aug. 4. 17:53
9/21 A kérdező kommentje:
Hát írta, hogy nagyon szeretett volna velem találkozni és eddig mindegyik randi jól sikerült, 4-5 órán át beszélgettünk, úgy voltam vele ezt meg tudom bocsátani. De most már tényleg meg mondom neki kerek perec ha legközelebb késik akkor ennyi.
10/21 A kérdező kommentje:
Egyébként én 22, ő 27 éves.
Kapcsolódó kérdések: