Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 30-40 év körüli hölgy aki magányosan tölti a Szilveszter estét?
Én is ebbe korosztályba tartozom, csak férfiként. De egyre jobban veszem észre a szingli ismerőseim körében (is), hogy már nem társaságban, hanem inkább otthon töltik egyedül a Szilvesztert. Én szívesen tölteném társaságban, de én a fiús, haverkodós, iszunk reggelig bulik nem az én stílusom. De ami legmegdöbbentőm, hogy az ugyanerre vágyó, lány ismerőseim sem tudom arra rávenni mondjuk ugyanerre. Inkább ücsörög otthon, és éjjfél után lefekszik.
Nagy buliba pedig nincs kedvem menni, én inkább a két-pár fős beszélgetős, nevetgélős Szilvesztert szeretem. De ami fura, hogy ennek ellenére mégsem jönnek össze ezek a magányos emberek... pedig nyilván mindenkinek jobban feldobná az etéjét.
Nem szomotú ez kicsit? Miért atomizálódik enynire a társadalom? Miért nem vágyunk már annyira a személyes kapcsolatokra, az együtt eltöltött minőségi időre mint régen? Akár ismerőssel, akár egy idegennel...
#21:
A válaszod téves... mert volt. Olvass vissza :D
A jelen időre vonatkoztatva ráadásul értelmezhetetlen is a válaszod, mivel az a Szilveszterre vonatkozott. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!