Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan 30-40 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 30-40 év körüli hölgy aki magányosan tölti a Szilveszter estét?

Figyelt kérdés

Én is ebbe korosztályba tartozom, csak férfiként. De egyre jobban veszem észre a szingli ismerőseim körében (is), hogy már nem társaságban, hanem inkább otthon töltik egyedül a Szilvesztert. Én szívesen tölteném társaságban, de én a fiús, haverkodós, iszunk reggelig bulik nem az én stílusom. De ami legmegdöbbentőm, hogy az ugyanerre vágyó, lány ismerőseim sem tudom arra rávenni mondjuk ugyanerre. Inkább ücsörög otthon, és éjjfél után lefekszik.

Nagy buliba pedig nincs kedvem menni, én inkább a két-pár fős beszélgetős, nevetgélős Szilvesztert szeretem. De ami fura, hogy ennek ellenére mégsem jönnek össze ezek a magányos emberek... pedig nyilván mindenkinek jobban feldobná az etéjét.

Nem szomotú ez kicsit? Miért atomizálódik enynire a társadalom? Miért nem vágyunk már annyira a személyes kapcsolatokra, az együtt eltöltött minőségi időre mint régen? Akár ismerőssel, akár egy idegennel...

2022. dec. 31. 16:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%

Tehát most kivetítetted a te ismerőseid a világra.

Neked így jó, másnak máshogy.

2022. dec. 31. 16:14
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
nem, nem szomorú. Év közben, több mint 1500+ órát töltök emberek között, akarva és akaratlanul is beszélnem kell velük. Az ünnepekre pihenést, csendet akarok. Max a párom társaságát viselem el, senki másét, főleg nem vadidegen emberekét.
2022. dec. 31. 16:19
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
Egyedül töltöm, de nem magányosan.
2022. dec. 31. 16:32
 4/22 A kérdező kommentje:

#2:

Hát az én pechem hogy itthonról dolgozó, IT mérnök vagyok :D Akkor úgy látszik emiatt van emberhiányom :D

2022. dec. 31. 16:33
 5/22 A kérdező kommentje:
#3: Akkor javítok, a magányost az egyedül eltöltött estére értem. Magányos én sem vagyok :) Csak az este maradok egyedül... eddig úgy néz ki :D
2022. dec. 31. 16:34
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb toltenem egyedul, mint valami random ismerossel. Persze ha egy jo baratom hivna, az mas, de gyanitom, neked ezek a lanyok nem a legjobb barataid, csak ismered oket innen-onnan.
2022. dec. 31. 16:43
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Én is és az összes ismerősöm otthon heverészve töltjük...40 évesként már nincs kedvünk bulikázni, piázni, egyéjszakás kalandot keresni, inni, rókázni...
2022. dec. 31. 16:51
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

"Miért nem vágyunk már annyira a személyes kapcsolatokra, az együtt eltöltött minőségi időre mint régen? Akár ismerőssel, akár egy idegennel..."

Nem tudok kényelmetlenebb dolgot elképzelni, mint muszájból együtt feszengeni egy idegennel.

2022. dec. 31. 16:57
 9/22 anonim ***** válasza:
71%
Egy rakat bulizosat ismerek 40 felett es jol is neznek ki.
2022. dec. 31. 16:59
 10/22 anonim ***** válasza:
93%
Igen én is. Ha gondolod keress privàtban. 34 éves vagyok.
2022. dec. 31. 17:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!