Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan 30-40 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 30-40 év körüli hölgy aki magányosan tölti a Szilveszter estét?

Figyelt kérdés

Én is ebbe korosztályba tartozom, csak férfiként. De egyre jobban veszem észre a szingli ismerőseim körében (is), hogy már nem társaságban, hanem inkább otthon töltik egyedül a Szilvesztert. Én szívesen tölteném társaságban, de én a fiús, haverkodós, iszunk reggelig bulik nem az én stílusom. De ami legmegdöbbentőm, hogy az ugyanerre vágyó, lány ismerőseim sem tudom arra rávenni mondjuk ugyanerre. Inkább ücsörög otthon, és éjjfél után lefekszik.

Nagy buliba pedig nincs kedvem menni, én inkább a két-pár fős beszélgetős, nevetgélős Szilvesztert szeretem. De ami fura, hogy ennek ellenére mégsem jönnek össze ezek a magányos emberek... pedig nyilván mindenkinek jobban feldobná az etéjét.

Nem szomotú ez kicsit? Miért atomizálódik enynire a társadalom? Miért nem vágyunk már annyira a személyes kapcsolatokra, az együtt eltöltött minőségi időre mint régen? Akár ismerőssel, akár egy idegennel...

2022. dec. 31. 16:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Egy bizonyos kor felett az ember rádöbben mekkora hülyeség ez a kényszeres bulizás az ilyen dátumok alkalmából. Semmi jelentősége, ha akar valaki bulizni akkor ne egy dátum mondja már meg, hogy azt ma kell megtenni vagy melyik napon. Valamint a másik dolog amivel tünkretették ezt az ünnepet a tüzijáték elterjedése. Én utálom a prolik tüzijátékánakk folyamatos pukkogását, kifejezetten rosszul vagyok már ettől a naptól mióta ez megy minden szilveszterkor.
2022. dec. 31. 17:23
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Ez az, amikor valaki még Szilveszter napján este fél hatkor is próbál felszedni valakit, aznap éjjelre. Ezt nevezzük kitartásnak. Aztán lebőgésnek, mert úgysem jön össze :)
2022. dec. 31. 17:40
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
Egyreszt, mert a nők kulsejevel szemben tamasztott elvarasaid az egekben vannak, másrészt, a férfi, nem tarsat keres, hanem rabszolgát. Alkalmazkodni nem akar egyik se, de mamahotelből becuccolás a nőhöz, aaaz megy! Kinek kell ez?
2022. dec. 31. 17:53
 14/22 anonim ***** válasza:
13 ez forditva i igad
2022. dec. 31. 18:03
 15/22 anonim ***** válasza:
63%

Arra nem gondolsz, hogy csak mert te mennél, a másik még nem. És nem otthon "ücsörög", hanem tök jól elvan.

Ez annyira... egyrészt baromi szánalmas a sok kérdést olvasni, ahol vért hányva erőlködnek, hogy valakihez csatlakozhassanak bulizni, másrészt egész évben kellett volna olyan embernek lenni, hogy most zavarban legyél, hogy melyik buliba menj.

2022. dec. 31. 18:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Remelem aki keres talal... :)
2022. dec. 31. 18:49
 17/22 A kérdező kommentje:

#13:

Azert nem mindenki. De sajnalom ha neked ilyen tapasztalataid vannak a ferfiakrol... Hidd el, van aki 30 evesen mar reg nem mamahotelben el. Es nem torik le a keze ha mosni, takaritani kell... Es nem csak akkor ha kenyszeruen egyedul el. Hanem a parkapcsolatban is kiveszi a reszet ezekbol... :D

2022. dec. 31. 19:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Pl. én. Még az ún. barátaim sem tartanak igényt a társaságomra. 😅
2022. dec. 31. 23:35
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
É aszong hogy jop egyed<l mit egy rosz kapcs
2023. jan. 1. 00:20
 20/22 anonim ***** válasza:
94%

Én is egyedül töltöttem,vágytam volna társaságra de sajnos nem jött össze

33//N

2023. jan. 1. 07:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!