Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent a laza kapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a laza kapcsolat? Hogy néz ki?

Figyelt kérdés
Egész pontosan hogyan is néz ki a gyakorlatban egy laza kapcsolat?

2022. dec. 31. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazság szerint olyan, amiben megállapodtok...

De általánosságban véve nincs folyamatos kommunikáció, nem mutatjátok be egymást a szülőknek/barátoknak, részben kötelezitek el magatokat egymás felé, nincs számonkérés, programozás is csak olykor ..számomra ez fedi le a laza kapcsolat fogalmát..

2022. dec. 31. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ attól mit beszéltek meg.

Jó előre tisztázni kinek mi fér bele, kinek mire van igénye.

Nekem kellett a mindennapos kommunikáció. Plusz hogy ne legyünk másokkal.

De van akiknek ezek nem lényegesek, vagy épp nem is férnek bele.

2022. dec. 31. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden megbeszélés kérdése elvileg. Gyakorlatilag viszont 90%-ban egyoldalúvá válik, megbeszélés ide vagy oda, tehát csak akkor dugtok, amikor ő akarja. Általában ezért is fejeződnek be többségében ezek a viszonyok.Én legalábbis ezért fejeztem be az illetőkkel, és a környezetemben mások is. Vagy egyformán akarjuk, vagy sehogy. Egy ilyen "kapcsolatban" nem vagyok hajlandó semmilyen kompromisszumot kötni. Ha nem lesz kölcsönös sehogysem, akkor kalap-kabát az illetőnek.
2022. dec. 31. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki máshogy értelmezi.

Az én értelmezésemben (ez is csak egy magánvélemény) együtt vagytok, nincs más, de nem éltek együtt, egyelőre nem is téma. Nem kötelező minden nap beszélni, találkozni. Ha épp úgy alakul, hogy kimarad egy hét találka nélkül, akkor puff ez van, senkit sem zavar.

Élvezed a másik társaságát, vonzódtok, jobb esetben jó a szex, érzelmi érintettség is lehet, van benne potenciál, hogy komolyabb lesz, de lazán veszitek, nem görcsöltök, nem terveztek. Számomra ezt jelenti. Megintcsak hangsúlyozom, számomra!

Meg kell beszélni mik a "játékszabályok". A 2 félnek kell megegyezni.

2022. dec. 31. 10:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!