Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik elutasításkor bunkók, lekezelőek, érzelemmentesek ők hogyan tudnak végül hosszú távú kapcsolatot kialakítani?
Azokkal a fiúkkal normálisak, csak azokkal bunkók akik nem jönnek be?
Nekem ez mondig rejtély ha velem bunkó egy lány akkor ő hogyan tud hosszú ideig meglenni egy fiúval. ha velem ismeretlenül, ok nélkül bunkó.
Sokan meg tudnak változni az évek során. Pl felnőnek.
Vagy lehet csak rossz napja volt pont akkor.
Meg az is kérdéses, hogy hogyan udvaroltak neki, illetve ő hogyan volt bunkó.
Vagy hogy rögtön elsőre is bunkón válaszolt-e.
Ezentúl nem minden hosszútávú kapcsolat jó.
Vannak ilyen emberek, és nem csak nők...
Volt olyan ismerősöm, aki döbbenetesen bunkón viselkedett az átlagos/csúnya kolléganőivel. Sokszor beszólt nekik, kibeszélte őket, bevágódott előttük az ajtón, sőt olykor keresztbe is tett nekik, a barinőjével meg egy alázatos pincsikutya volt.
Mindkét nemben előfordulnak az ilyen nyomoroncok.
Én csak akkor vagyok lekezelő, ha jó okom van erre.
Pl. ha nem ért az első NEM-ből, vagy attól, hogy azt mondom, hogy van párkapcsolatom, még jobban begőzöl. Amint elhangzik valami olyan, hogy "és, itt van a barátod?", vagy bármi azzal egyenértékű, hogy ezeket a "mai" kapcsolatokat nem kell komolyan venni, vagy meghazudtol, azt mondja, nincs is barátom, esetleg elkezd sértegetni, hogy mit vagyok olyan nagyra magammal, hogy őt visszautasítsam, akkor teszek róla, hogy 20x is megbánja, hogy egyszer is hozzám szólt.
A barátommal természetesen normális vagyok. :) Nem mindenkinek jár ugyanaz a bánásmód.
Az érzelemmentesség miért baj?
Ha nem érez irántad semmit akkor egyértelmű, hogy visszautasításkor sem fog érzelgősködni. Ha valaki mással meg hosszú ideig kapcsolatban van, akkor azt meg feltehetőleg szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!