Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak ilyen hosszú idő után?
Van egy lány akivel még 3 éve találkoztam utoljára, ott egy házibuliban ismerkedtünk, beszélgettünk. Először találkoztunk életünkben, de mielőtt oda nem mentem volna hozzá sokat szemezgettünk abban a buliban. Majd mikor elkezdtünk beszélgetni akkor nagyon sok mindent pl a múltunkból megosztottunk egymással, meg bármit is mondtam, pl hogy szeretek főzni, és válaszolt hogy milyen becsülendő dolog a mai világban ha egy srác tud főzni, ez most csak egy példa de értékelte pozitív gondolatokkal mindig amiket mondtam. És több órát beszéltünk úgy mindenről abban a buliban szval megvolt a közös hang. És fura, de 3 év után mostanság egyre többször jár a fejemben milyen normális, kedves volt, és igen, vonzodom is hozzá ennyi idő után is. Facebookon meg akkor bejelöltük egymást és azóta nem törölt ki pedig 110 ismerőse van, és csak a közelebb ismerőseivel ismerős facebookon.
Rá szeretnék írni, csak nem tudom hogyan, hogy ne venné ki furán magát az egész, és nem szeretném azt se nyilván hogy válaszolni se válaszoljon vagy már egyből lepasszoljon.
Szerintetek ennyi idő után is szóba állna velem? Lenne esély? Meg az se venné ki furán magát hogy akkor eddig miért nem kerestem? Miért csak pont 3 év után? És azt se tudom mivel kellene indítanom, senkire nem írok csak így Rá, nem az a típus vagyok, de vele csak ez az egyetlen esély lenne hogy szóba egyeledjek....
Én 21, ő 20 éves
Végig se olvastam, mert a válasz egyértelműen igen.
Fura? - talán az, de éppenúgy lehet megható is, hogy nem felejtetted el, és talán ő se téged.
Ha nem keresed, akkor soha nem tudod meg, hogy mi van, és csak mardosni fog a kérdés, hogy mit szalasztottál el vajon. Mit veszíthetsz a büszkeségeden - vagy éppen a gyávaságodon kívül?!
Persze, benne van a pakliban, hogy a lány már nem akar semmit, hogy van valakije, stb. de akkor is legalább megtudod, és elmondhatod, hogy nem rajtad múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!