Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány hosszú távú kapcsolatot keres?
Figyelt kérdés
Ha két fiú közül kell választani akkor az alapján döntesz hogy melyikkel lehet hosszabb ideig kapcsolatod?
Én úgy tapasztalatom sok lany az alapján dönt hogy kivel lehet izgalmasabb élete meg melyik fiú néz ki jobban.
2022. okt. 10. 15:09
1/5 anonim válasza:
Sajnos 3. verziót látok, a nők maradnak egyedül. Nem csak nekem mondanak nemet, mindenkinek. Ez van. MAjd szaporodik helyettünk Nigéria.
2/5 anonim válasza:
Nem mindenki keres hosszútávú kapcsolatot, nemtől függetlenül.
3/5 anonim válasza:
Nyilván nem, de ezt az adott lánnyal kell tisztáznod. Az meg megint más kérdés, hogy mik a tervek, és hogy alakul hosszú távon, ezt senki nem tudhatja.
4/5 anonim válasza:
Én az alapján döntöttem kivel tudtam jókat beszélgetni, kivel tudtam nagyokat nevetni
5/5 anonim válasza:
A nők többsége hosszú távú kapcsolatot akar, de nem az az egyetlen lényeg, hogy jó, akkor jöjjek össze vkivel, akivel a legnagyobb eséllyel tart évtizedekig... mi értelme egy hosszú kapcsolatnak, ha a másik nem vonzza szexuálisan, ha unalmasnak tartja személyiségre...? Összejön valakivel, aki tetszik neki, első blikkre úgyis ez a legfontosabb mindenkinek, mert a külső megfog, belső megtart, nagyon max. a kisugárzás... aztán ha szerencséje van, sokáig tart, ha nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!