Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Depressziós sráccal ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós sráccal ismerkedés?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalatai voltak/vannak?
2022. dec. 28. 13:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
65%

A depresszió az ember legnagyobb ellensége. A legnagyobb teher, a legnagyobb kínzás. Évek óta így elek.

Mégis ki a franc akarna olyannal együtt lenni aki minden nap meg akar halni, rosszul van, negatív, bőg? Mert ez lesz.

Ja és a kezelés sem olyan egyszerű. A legtöbb orvos borzalom, a pszichiátria pokol…

2022. dec. 28. 16:06
 22/36 anonim ***** válasza:
*ez egy
2022. dec. 28. 16:06
 23/36 anonim ***** válasza:
55%

Nem!

Előbb szedje rendbe magát!

2022. dec. 28. 18:57
 24/36 Paula12 válasza:
85%
Semmi esetre sem javaslom. Én még most is szeretek egy fiút. Depresszió, elkerülő kötődés. Szeretett a maga beteges, depresszív módján. Elég volt egy építő jellegű kritika, amit maximális jószándékkal, óvatosan fogalmaztam meg. Már Karácsonykor, Újévre nem is üzent. Ez lesz a hála. Ha nincs kellő betegségtudata, akarata a változásra, sérülni fogsz, mint én! Hagyd.
2023. jan. 2. 10:16
 25/36 anonim ***** válasza:
86%

Az én tapasztalatom: Épp akkor töltöttem a 18-at, kis tini voltam, akinek csak a szerelem számított. Egy rossz kapcsolatban voltam, amikor megismerkedtem egy sráccal. Amikor barátok lettünk, elmondta, hogy mániás depressziót (nem biztos, hogy jól mondom) örökölt az anyjától. Bele szerettem, elhagytam a toxikus exemet, összejöttem a sráccal. 8 hónapot voltunk együtt. Elég rossz volt. Az első kb 2-3 hónapban boldog volt, mert újdonság varázsa meg minden, de aztán előjött a depis énje. Nagyon lehúzó volt. Mindennap elmondta, hogy utálja az embereket, az élet szar, én hogy lehetek vidám, ha semmi okom nincs rá, ő már felnőtt (16 volt, amikor járni kezdtünk és 17 lett közben), nekem is fel kéne nőnöm. Hogy ő öngyilkos akar lenni meg nincsenek érzései. Én is átvettem ezt a hangulatot. Már akkor 2 éve járt pszichológushoz, úgy tűnik, nem segített semmit. Az anyja is elég érdekes volt, dolgozott kb 6 órát pszichológusként, de megtett mindent, hogy ne kelljen bemennie, tehát pl ha beteg volt exem (havi egy hetet, de csak hogy ne kelljen emberek közé menni), akkor ő se ment be. Nyári szünetben semmit nem dolgozott. Pénzük nem volt sok emiatt. Egész nap aludt. Hazajött, aludt, felkelt pár órára, majd megint aludt. Volt, hogy nem is találkoztam vele, pedig otthon volt. Visszatérve exemre, ez bántott engem, hogy ő nem jön suliba (egy suliba jártunk), mert hogy fél az emberektől. Velem is alig találkozott sulin kívül. A folyosón nem lehettünk, mert "ott emberek vannak", úgyhogy egy terembe be kellett menni. Iszonyatosan szocfób volt. Meggyőződése volt, hogy az emberek rosszak.

Soha többet... Tényleg soha többet! Megértem, ha valakinek lelki gondjai vannak, de én nem vagyok hajlandó ezt még egyszer eljátszani. Egészséges emberrel akarok lenni. Mélypontjai mindenkinek lehetnek. De ezt velem még egyszer senki nem csinálja meg... Már felnőtt vagyok és ha tudom hogy valaki depressziós, befejezem az ismerkedést.

2023. jan. 2. 13:21
 26/36 anonim ***** válasza:
88%
Mivel tudom, hogy mit jelent a depresszió betegség, messzire elkerülném, mert nem vagyok alkalmas, hogy kezeljem, tűrjem, alkalmazkodjam a betegségének a tüneteihez.
2023. jan. 2. 18:58
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Itt egy magasan képzett depressziós lány. Rengeteget sírtam csak amiatt, mert depressziós vagyok, és ìgy nem lehet kapcsolatom. Barátaim is kerülöm, ha úgy van. Nem akarok tovább lehúzni embereket. :( Így is a béka popsija alatt van az önértékelésem. Képes vagyok látni a jó dolgokat és értékelni is azokat, de a rossz dolgok nagyon erősen a mélybe taszítanak. Kinek van erre szüksége? Próbálok jobban lenni, de nagyon nehéz. Szerencsére van, ami megtart és azért öngyilkosságon nem szoktam gondolkodni. De a pszichológusom szerint egyértelműen krízisben vagyok.
2023. jan. 3. 00:26
 28/36 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy nem is én, hanem a tőlem kapott figyelem, bizalom és az újdonság fogta meg? Hogy most amikor beszélünk és találkozunk majd velem van elfoglalva, jól esik neki a törődés… Amiket leírtatok a saját depressziótokról vagy máséról, de tapasztalat, nem illik eddig rá nekem kicsit sem. A találkozásnyi esélyt megkapja, lemegy ez a sűrű vizsgahetem és utána egyeztetünk vele randit és élőben is látom, nem csak azt tudom amit mond.
2023. jan. 3. 00:51
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok. Remélem jól sikerül a randitok! De számíts ra, hogy élőben nagyon más lesz, bízzunk abban, hogy jó értelemben. :)
2023. jan. 3. 00:57
 30/36 A kérdező kommentje:
Nincsenek elvárásaim, vannak barátai és szociális élete is végülis… Bízok a legjobbakban és majd kiderül, hogy nekem mennyire fér bele és leszünk kompatibilisek egymással vagy hogy esélytelen
2023. jan. 3. 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!