Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Depressziós sráccal ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós sráccal ismerkedés?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalatai voltak/vannak?
2022. dec. 28. 13:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%

Ami nekem nem fér bele:

- optimizmus hiánya

- az idő több, mint 30%-ban lehangoltság

- probléma esetén a megoldás el nem fogadása (pszichológus kerülése, segítség el nem fogadása)

- máson levezetett feszültség

- folyamatos panaszkodás

- lehúzó életszemlélet

- boldog emberek lenézése + irigység

Stb

Ezért nálam semmi esélye nincs depressziósnak, akkor sem, ha nincs rendesen diagnosztizálva, hanem csak annak mondja magát.

2022. dec. 28. 14:08
 12/36 A kérdező kommentje:
És annyit kérek minden válaszolótól, hogy tartsátok teljesen tiszteletben egymás véleményét. Mindenkinek más az élete és az értékrendje, az empátia szintje és a türelme. Nem ugyanazok a tapasztalatok értek mindenkit, akinek volt depressziós ember az életében sem találkozhatott pont ugyanazokkal a tünetekkel és ugyanazzal a típussal, mint egy másik válaszoló.
2022. dec. 28. 14:18
 13/36 anonim ***** válasza:
74%
11-es, leírtál egy átlagos, nem depressziós magyart.
2022. dec. 28. 14:34
 14/36 anonim ***** válasza:
A depresszio kezelheto dolog. Ugyanugy, ahogy a legtobb belso tulajdonsag is. Mindenki maskepp eli meg es mindenkinek mas a tureshatara is. Nem fuggetlen az sem, hogy milyen egyeb pozitiv, vagy negativ tulajdonsagok parosulnak melle, amik kordaban tartjak, vagy feletositik ezeket. Ezt neked kell megitelned. Akar randirol randira. Onmagaban nem red flag, de siman lehet az is belole.
2022. dec. 28. 14:48
 15/36 anonim ***** válasza:
92%
Én nem ismerkednék ilyen emberrel. Van épp elég diagnosztizáltan depressziós rokonom, barátom. Ha szedik a gyógyszereket és épp rendben van az életük, akkor minden oké, de változásokra, krízisekre nagyon gázul tudnak reagálni. Egyik barátnőmnek pl gyereke születése után nagyon eldurvult a betegség, a csaj Tündérhegyen kötött ki, a babát azóta az apja neveli. Na, nekem ez kösz, nem. És nem azért mert tájékozatlan vagyok a témában, hanem mert fenntartom magamnak azt a jogot, hogy pszichésen egészséges partnerrel szeretnék ismerkedni, aki nem csak akkor megbízható ha szedi a bogyeszait. Nyilván az megint más ha már több év kapcsokat után derül ki valami ilyesmi. De direkt nem fogok mentálisan beteg emberrel ismerkedni, mert nem vagyok saját magam ellensége, meg amúgy a hajlam öröklődhet is, én meg már hosszútávra, családalapításban gondolkodom.
2022. dec. 28. 15:26
 16/36 anonim ***** válasza:
79%
Depressziós nőként mondom hogy ez rosszabb mint bármi nem való nekünk kapcsolat, hagyd a francba
2022. dec. 28. 15:37
 17/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt kifejtenéd nekem miért gondolod így?
2022. dec. 28. 15:47
 18/36 anonim ***** válasza:
35%

Neked szimpatikus, akkor próbáld meg vele, ennyi.

Semmi értelme az interneten más emberek véleményét kérdezgetni, főleg, hogy sokan fel nem fogják, hogy működik a depresszió, mekkora különbségek vannak depresszió és depresszió közt.

Eleve ebben a kategóriában a legkisebb hiba is mindenkinek kizáró ok, a valóságban pedig, amikor már ott egy ember, aki megfogott...Hát nem így működik.

2022. dec. 28. 15:59
 19/36 A kérdező kommentje:
Tudom hogy minden eset más, nem is feltétlen mások véleménye alapján döntök. Igazából egyáltalán nem. De mindig meghallgatom, ki hogy látta a saját helyzetén keresztül. Lehet belőle tanulni
2022. dec. 28. 16:03
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Még egy megjegyzés: Ha esetleg mégsem menne, akkor egy egy gyomros neki és gondolom nem akarod tovább rontani a helyzetét. Én azt mondom, hogy ebből nem szabad kiindulni, nem a te felelősséged, hogy ha esetleg vége lesz a dolognak, őt ez hogyan érinti.
2022. dec. 28. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!