Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjen egy depressziós? (23 F)
Először is értsd meg, hogy nagyon nem vagy depressziós... Stresszes talán, de depressziós biztosan nem...
Második lépés... Tedd túl magad ezen a dolgon, mert senki nem szeret negatív emberek társaságában lenni...
Örüljél, hogy luk van a hátsódon és szelel, vagy hogy két füled van és nem aldis szatyor vagy!!!
Én is azt mondom, hogy kímélj meg másokat. És nem azért mondom ezt, mert nincs bennem empátia, hanem mert voltam ilyen helyzetben, és így egy kapcsolatnak csak borzalmas vége lehet.
Előbb hozd rendbe magad. Pszichológus, terápia, önfejlesztés, stb stb.
Az túlzás hogy depressziós vagy, inkább negatív ember vagy és amolyan kedvtelen, ez még nem feltétlen depressziós. Lényegében változnod kell, nincs mese. Én is hasonló cipőben voltam, de nekem azért jóval több volt a bajom, de nem akarok erről beszélni, nehéz időszak volt.
A lényeg hogy össze kell szedned magad és változnod kell, de ezt neked kell tudnod hogy mi az ami örömöt okoz neked és képes lennél picit feljebb lépni. Ha ezen a dolgon túl esel, akkor már kezdhetsz azon gondolkodni hogyan kezdd az ismerkedést.
Így az életbe nem fogsz magadnak párt találni, de még nagyon barátot sem, mert a negatív embereket inkább kerülik, főleg az ismeretlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!