Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedjen egy otthonülős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjen egy otthonülős magányos lány, ha a netes randikban csalódott?

Figyelt kérdés
Internetes társkeresőn megbeszélt randikon a legtöbbször hiányzott az a bizonyos szikra. Hiába néz ki valaki jól képen, ha nem érzek semmi vonzalmat személyesen. Akik az eddigi életemben nagy hatással voltak rám, ők sem a külsejükkel varázsoltak el, egyszerűen megvolt a megmagyarázhatatlan erős vonzalom. Emiatt nincs is ideálom külsőre, annyiban válogatok képről, hogy összeillő testalkata legyen velem, ne nézzünk ki furán egymás mellett. De akkor több ezer férfival kellene randiznom, hogy megtaláljam azokat akikkel van vágy, és kémia. Ebbe pedig már most belefáradtam. Nem tudom akkor hogyan fog rámtalálni az igazi, mert nem járok sehová. Baráti köröm nincs, rokonaim nincsenek, hobbim nincs, csak dolgozni járok, meg boltokba, hivatalos helyekre. Azon is gondolkoztam már, hogy néha beülnék kávézgatni egyedül valahová, de az meg olyan szánalmas ha az ember ilyen céllal teszi és észreveszik rajta. Tudom nem kellene túlságosan akarnom, hanem hagyni a dolgokat történni stb, de így úgy érzem hogy esélye sincs rámtalálnia senkinek. Ha csak nem reggel összekoccanunk autóval, álmaim férfijával, és veszekedés helyett elhív randira, vagy ha éppen új postásunk lesz és legközelebb ő hozza a levelet, és behívom meginni valamit.. :)
2016. szept. 16. 19:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Hát én is meg akarom tudni erre a választ fiúként... :D

Nálam még egy találkozót sem lehet kicsikarni az interneten "ismerkedő" lányokból. De valahogy ismerkedni meg szeretnének. Nem értem én őket... :D

2016. szept. 16. 19:11
 2/16 anonim ***** válasza:
Itt is lehet, gyorsszelektálás :)
2016. szept. 16. 19:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. szept. 16. 19:13
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Kiscicám, márpedig muszáj lesz nyitogatnod a szárnyacskáidat, mert interneten 99%-ban csak a perverz, agyhalott, szófukar gyökerekkel fog összehozni a sors, vagy az "izmosnak kamuzom magam, közben egy 120 kilós tohonya korcs vagyok" típusú mágányosfárkás csipkészoltánokkal. A való életben legalább a legjobb hapsikkal állhatsz össze. Férfiként írom neked, ellenzem az internetes ismerkedést. Ne csodálkozz, ha a legtrágyább alakokkal fogsz megismerkedni.
2016. szept. 16. 19:19
 5/16 anonim ***** válasza:
Ajaj, privi cunami veszély!
2016. szept. 16. 19:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Vissza se ír, már mint ide :D
2016. szept. 16. 19:28
 7/16 anonim ***** válasza:
#6: Erre csak ez a reakcióm: [link] :D
2016. szept. 16. 19:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Na most az interneten csak trágya alakok vannak, vagy nem veszi észre a normálisakat a csököttagyúak helyett?
2016. szept. 16. 19:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt megnézném, ahogy totálkárba nyomsz egy Audit a kis Polákkal és a fazon bekap egy mentost, majd leterít egy abroszt az aszfaltra, kikap a hátsó ülésről egy piknikes kosarat és meghív egy kis falatozgatásra. Természetesen már a gyűrű is oda van készítve...
2016. szept. 16. 20:04
 10/16 anonim ***** válasza:
Itt, velem.
2016. szept. 16. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!