Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ha járnátok egy sráccal aki kedves, rendes és figyelmes, de mivel nem titkolózik így pár alkalom után elmondja nektek hogy depressziós vagy skizofrén, akkor dobnátok?
Egy depressziós, enyhén skizoid hajlamú férfi mellett éltem le 12 évet az életemből. Eleinte semmi nem látszott rajta, de aztán egyre mélyebbre süllyedt. Egy idő után csak körülötte forgott az egész világom. Lehúzott magával, leszívta az energiámat, életkedvemet. Ha jól érezte magát, jó kedvünk volt ha nem érezte jól magát, én erőlködtem majd visszavonultam és én sem tudtam magam jól érezni.
Szerettem, de tönkretett lelkileg. Elváltunk, de a gyerek miatt a mai napig ezer szállal kötődök hozzá és még mindig hatalma van az érzéseim felett. Soha többet ilyennel. Nem tehet róla, nem direkt csinálja, de nem lehet vele ÉLNI....
Nincs ezzel semmi gond, gyógyszerekkel szinten tartható, egy megfelelő társ mellett még gyógyulás is elérhető.
Ha rendes, szerethető, nem okozna problémát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!