Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Depressziós sráccal ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós sráccal ismerkedés?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalatai voltak/vannak?
2022. dec. 28. 13:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
82%
Ha melletted sokkal jobb a kedve akkor nem gáz, de ha csak istápolást vár akkor kerüld el minél messzebb!
2022. dec. 28. 13:17
 2/36 anonim ***** válasza:
80%
Hát...ha nem törekszik a kezelésére, akkor legyen felejtős.
2022. dec. 28. 13:23
 3/36 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg mindenhogy felejtős. Bizonyos állapotokban az ember egyszerűen alkalmatlan arra, hogy ismerkedjen és épkézláb kapcsolatot alakítson ki (az nem épkézláb kapcsolat, hogy belemenekülős gyógyszernek használod a másikat, amíg jólesik).
2022. dec. 28. 13:30
 4/36 anonim ***** válasza:
11%
az alkohol kikezeli.
2022. dec. 28. 13:32
 5/36 anonim ***** válasza:
25%

Ha kezelik és nem látszik rajta folyamatosan, akkor nincs akadálya. A népesség 8-10 százaléka tartósan depressziós, fiatalabbak között még magasabb az arány. Egyébként teljesen egyénfüggő, hogy ki hogyan viseli, miként áll hozzá, mennyire tesz aktívan azért, hogy jobban legyen, ezeket érdemes mérlegelni.

Esélyt mindenki érdemel, ha egyébként megvan az összhang, akkor nem korrekt csak azért továbbállni, mert kiderült, hogy valaki depressziós. Akkor sem, ha ma már a legtöbb ember pitiáner, mondvacsinált okokból is képes "offolni" a másikat, akit 10 perccel korábban még állítólag szeretett. Emberek vagyunk, tekintsük is úgy egymásra.

2022. dec. 28. 13:35
 6/36 anonim ***** válasza:
65%

"A népesség 8-10 százaléka tartósan depressziós, fiatalabbak között még magasabb az arány."

Na, akkor ez azt jelenti, hogy a népesség kb. 90 százalékának nincs tartós depressziója. Kérdező, keresgélj közülük.

2022. dec. 28. 13:42
 7/36 anonim ***** válasza:
74%
Én azonnal visszautasítottam emiatt. Nagyon örülök, hogy így tettem.
2022. dec. 28. 13:56
 8/36 anonim ***** válasza:
57%
Offolnám. Egyszer már próbáltam. Kössz nem. Küzdjön egyedül a defekttel, ne neked kelljen elviselni.
2022. dec. 28. 14:00
 9/36 anonim ***** válasza:
43%
A magyarok ilyen témában a nulla empátia mellé igen tájékozatlanok, szó sincs arról, hogy a depresszió önmagában feltétlenül alkalmatlanná tenne egy embert a párkapcsolatra. Ismerek olyan depresszióval (és egyébként tartós, jó kapcsolatokban) élő embereket, akikről meg sem lehet mondani, hogy depressziósak, mert jól kezelik. Van az a szint, amikor olyan súlyos, vagy annyira elhagyja magát az illető, hogy teljesen esélytelen, de ezt látatlanban biztos, hogy nem tudja senki eldönteni.
2022. dec. 28. 14:04
 10/36 A kérdező kommentje:
Most a napokban fogunk találkozni, a beszélgetéseinkből annyit leszűrtem, hogy az életét olyan nagy mértékben nem befolyásolja. Egyetemen tanul gazdasági szakon, vannak barátai, eljár otthonról, igyekszik egy napi rutint tartani. Az biztos, hogy járt pszichológushoz, de nem haladtak a kezelések semmilyen irányba, gyógyszert is kapott, ezt is tudom. Ha véletlen nem kérdezek bele 1 dologba, akkor nem is tudnék erről az egészről, mert nem mondta volna el ilyen korán. Előtte ahogy beszéltünk sosem volt rá utaló jel (nyilván nem vagyok pszichológus és az üzenetek mögött bármi lehet). Mindig megbeszéljük hogy van ő is és én is. Érdeklődik és figyel. Nem sajnáltatja magát, magától nem feltétlen hozza fel, hogy mit érez, nagyvonalakban elmondja mindig és utána pár plusz kérdéssel mindig kiderül, hogy hogyan is van… Ez nyilván arra az esetre igaz, ha nem érzi olyan jól magát. Ha jó kedve vagy napja volt, azt mindig mondja, meg ha nagyon nem azt is tudom. A kettő közötti állapotot pedig fokozatosan ismerem meg. Ha beszélünk róla, szinte mindig jobban érzi magát, mondja is és az ahogy a végén beszélünk is ezt mutatja. Egy kettősség van bennem, de a kérdéseimmel nem szeretném letámadni. Eddig is válaszolt ha kérdeztem, de nem is érzem feltétlen telefon témának, szóval a maradék kérdéseket inkább személyesen teszem fel neki. Az biztos, hogy eddig nem hasonlít egyik exemre sem, ennyire nyíltan senkivel sem tudtam beszélni semmiről, mint vele. Az esélyt meg szeretném adni neki, mert nem úgy néz ki, mint aki a depressziójában él és csak az létezik, viszont félek ha nem működne, akkor az egy nagy gyomros lenne neki. Így talán egyszerűbb nektek is bármit mondani.
2022. dec. 28. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!