Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti már csalódtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti már csalódtatok pozitív értelemben egy nőben?

Figyelt kérdés
Találkoztatok már olyan nővel, aki kívülről ilyen pasizós/bulizós/r*bancos/szexuálisan erős kisugárzású nő volt, aztán kiderült róla, hogy amúgy normális és hűséges csaj?
2022. dec. 27. 14:33
A kérdező szavazást indított:
Találkoztam már ilyen nővel, és tényleg pozitívan csalódtam benne
Találkoztam ilyen nővel, és tényleg r*banc volt
25 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az offért, erre én is kíváncsi vagyok, mivel pont ilyen vagyok.

A külső sok esetben megtévesztő lehet.

2022. dec. 27. 14:44
 2/12 anonim ***** válasza:
5%

azt el tudnátok mesélni, hogy ez hogyan "derül ki" egy nő esetén, hogy hűséges?

ha ügyesen csinálja, és nem jövök rá?

2022. dec. 27. 14:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Az ellenkezőjével, olyannal igen.
2022. dec. 27. 14:51
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Ha szerelmes vagyok kapcsolatban,akkor tudok hűséges lenni,mert csak az kell akit szeretek.Ha valakivel összejárok csak nem vagyok az.Amúgy tévedés azt hinni,hogy a szolidabbak hűségesebbek.
2022. dec. 27. 15:18
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
A legtöbb jó csaj, akit ismerek, egy intelligens, normális nő, aki csak szimplán szeret társasági életet élni. A ronda pockok találták ki azt a hülyeséget, hogy egy magabiztos, szép ember csak stiklis, defektes belsővel rendelkezhet. Valójában pedig ép testben általában ép lélek. A szürke kisegér exeim voltak a legnagyobb ordas qrva disznók. Bocs a kifejezésért.
2022. dec. 27. 15:19
 6/12 A kérdező kommentje:
#6 ez amúgy nagyon igaz, nekem is van egy amolyan jokislany kinèzetű ismerősöm, és minden pasi megfekteti.
2022. dec. 27. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
8%

6-7.

Én nem találkoztam még ilyennel

2022. dec. 27. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:
96%

"Attól, hogy sok ember szereti, mert törődő, jó társaság és mellé csodaszép, nem lesz senki r*banc. Ez csak az irigy nők utolsó segélykiáltása."

Inkább "férfiak" r*bancoztak le ezekért, nők nem igazán:D

Ne állíts ki valamit tényként, amiről nincs tapasztalatod, kisfiú;)

2022. dec. 27. 15:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincsen hogy az összes bulizós, vagy az összes jókislányos, vagy ilyen olyan öltözködésű-stílusú nő megcsal, a másik típus meg nem. Egyáltalán nincs összefüggés, csak más közegben mozog, máshol keresgél, más dolgokat szokott meg, de a hűség az személyiség és nem ruha függő, emellett a kapcsolat minőségétől is függhet.
2022. dec. 27. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

"azt el tudnátok mesélni, hogy ez hogyan "derül ki" egy nő esetén, hogy hűséges?

ha ügyesen csinálja, és nem jövök rá?"

Igen,nekem is ugyanez a dilemmám a kérdéssel kapcsolatban.

41/F

2022. dec. 27. 17:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!