Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezeljem a hamis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a hamis "hízelgést"?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és mikor a férfi hízelgő bókot mond, de tudod hogy egyátalán nem igaz, akkor hogyan reagálod le a helyzetet normálisan?

Pl.: a férfi azt mondja hogy ilyen jó csókot még nem kapott, de tudod hogy kamu mert bénán csókolsz...

2022. dec. 25. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
mibol gondolod hogy nem jol csokolsz?
2022. dec. 25. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Úgy, hogy nem állok le vele beszélgetni.
2022. dec. 25. 21:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem hogy hogyan kommunikáljam ezt le hogy ne legyen harag?
2022. dec. 25. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Kérdező olyan kevés infót osztottál meg hogy nem lehet tanácsot adni.

Együtt dolgoztok? Mert akkor nehezebb.

Vagy randi volt? Tetszik neked, megcsokolt és bena voltál, vagy te neki bejossz, mit szeretne tőled, mondta?

2022. dec. 25. 21:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Randi volt de mindig túlzó hízelgést használ, a bókok nem azok a normálisak, hanem mint a csókos is hogy így még senki nem csókolta..

Bocsánat csak ez jut most eszembe. Nekem az az érzésem hogy ez az a tini hülyítős stílus, hogy bejusson a bugyimba...

Ismernek a barátai és egyébként sem szeretném megbántani, de eléggé hamis amiket mondogat mégha dícséretnek is szánta...

2022. dec. 25. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Akkor mondani kell hogy nem érzed azt amit kellene és ennyi, megharagszik az az ő gondja.
2022. dec. 25. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

" Nekem az az érzésem hogy ez az a tini hülyítős stílus, hogy bejusson a bugyimba..."

Bízz a megérzéseidbe. Te hallod, hogyan mondja, milyenek a gesztusai stb

Ha így tűnik, akkor valószínű igy is van.

2022. dec. 25. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
En is azt mondom, hogy bízz a megérzéseidben. Ha erzed, hogy manipulál, hazudik, ne folytasd vele az ismerkedést. Aki kis dolgokban hazudik, nagyobbakban is fog.
2022. dec. 26. 05:53
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

"így még senki nem csókolta"

Ez pont véletlenül biztosan igaz.

2022. dec. 26. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!