Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek, ha vkiről kiderül, hogy hamis profilt használ ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy az, akivel beszélek kamu. Céloztam is erre neki, de kötötte az ebet a karóhoz, hogy márpedig a képen Ő szerepel. Miért tagadja le, ha full egyértelmű, hogy fake? Miért kell hazudni. Egy új zélandi manus az igazi..2021. júl. 19. 18:30
1/8 anonim válasza:
Küldjön olyan képet, amin megérinti az orrát a mutatóujjával!
2/8 anonim válasza:
Annyira könnyen kiszúrható a kamu! Én poénból szoktam írkálni, mert vicces szívatni az ilyet..
4/8 anonim válasza:
Beszélj meg vele egy randit, és küldj el magad helyett egy kövér, bajszos nénit.😉
5/8 anonim válasza:
Akkor minek irkalsz vele. Töltsd le azt ennyi... Meg egy kérdést is idetolsz felesleges
6/8 anonim válasza:
Majd bolond lenne elismerni. Ha egyetlen üzenetében bevallaná, hogy a kép nem valódi, akkor azt az üzenetet továbbíthatnád az adott társkereső szolgáltatás moderátorának, s azonnal törölnék az egész profilját, az előfizetési díja pedig egyből elúszna.
7/8 anonim válasza:
Ez mind hapsiknál-, mind nőknél gyakori. A nőknél önvédelemből van, ami valahol érthető, bár idővel úgyis kiderül, hogy "Nem 38 vagyok, hanem 42", és társai.
A hapsik meg xarkeverés miatt művelik ezt, de kiderül úgyis. Miért hazudnak? Mert azt gondolják, hogy minden nő kapható az ilyenre.
8/8 anonim válasza:
Férfiként nekem nőkkel is volt ilyen tapasztalatom. Általában akkor bújik ki a szög a zsákból, amikor egy hónapos levelezgetés után sem akar az illető találkozni. Ilyen viselkedésre nemigen van más magyarázat, mint hogy a kép vagy hamis vagy régi. Ezek az emberek tudják, hogy előbb-utóbb lebuknak, s nem hinném, hogy komolyan abban reménykednének, hogy miután a turpisságra fény derült, a társjelölt továbbra is ismerkedni akarna velük. Ők egyszerűen csak mások kárára szórakoztatják magukat, erre használják a társkeresőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!