Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális az, hogy sosincs semmilyen tartalmas program?
Találkozgatok egy fiúval. A legelső találkozáson megittunk egy italt, egy beülős helyen, viszont azóta folyamatosan csak a kocsiban ülünk, és beszélgetünk.
Félreértés ne essék, nincsenek nagy elvárásaim, de ez csak szerintem nem normális?
Nem feltétlen kell itt a pénzt szórni, úgy gondolom el lehet menni sétálni valahova, esetleg egy karácsonyi vásárt megnézni, de semmi ilyen, csak a kocsiban ülünk egyfolytában. Szerintem ez abszolút nem imponáló, pláne meg nem így az ismerkedés elején. Nem most kellene a másiknak úgymond elnyerni a tetszését? De úgy gondolom, ilyen tartalmatlan, programnak nem nevezhető dolgokkal ez nem fog sikerülni.
Ezt most én reagalom túl, vagy ti mit szóltok ehhez?
"Nem most kellene a másiknak úgymond elnyerni a tetszését?"
Háááátizéééé....
Én meg pont a megjátszós randikat nem szeretem. Megy oda-vissza a színjáték egymás tetszésének elnyeréséért, aztán amikor már stabil a kapcsolat, kiderül, hogy tök mással vagyunk együtt, mint akikbe a randikon beleszerettünk. Ezzel persze nem azt mondom, hogy ne lehetne a másiknak a kedvében járni, de alapvetően az ember adja inkább önmagát. Úgy nem lesz csalódás a vége. Ha ő ilyen, és neked ez nagyon nem jön be, akkor inkább most derüljön ki, mintsem hónapok múltán.
"És mivel kijelentette, hogy utalja az aranyásókat, meg azt, hogy csak ilyen emberek találták meg az utóbbi idoben, emiatt félek javasolni bármit is, nehogy az jöjjön le neki, hogy követelőzök, meg hogy csak a pénzköltéses programok érdekelnek."
Szinte gondoltam, hogy erről van szó.
Szerintem nem hiányzik neked ez.
Ez annyi sebbol verzik, apam...De orulok, hogy tavol all tolem az ilyen benazas.
Egy ilyen "randi" utan, sot, a kozepen javasoltam volna, hogy "NEM SZALLUNK KI A KOCSIBOL ESETLEG es iszunk meg valamit egy helyen?"
Ettol meg hogy a jo eletbe lennel aranyaso? Megisztok valamit, hatarozottan es bajosan kifizeted a reszed, puszi pa.
Masodik-harmadik randin, ha hideg van, akar vacsizhattok valamelyikotoknel.
De felnott emberek eseteben ez az egesz szinte hihetetlen nekem, remelem 19 korul vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!