Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy nem tartom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem tartom a kapcsolatot semmilyen exemmel és olyan emberekkel, akiknek nem vagyok biztos a szándékaiban, ha van kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Mindig mondom, hogy az ex és az ellenkező nemű új ismerősök és volt próbálkozások nem valóak annak az életébe, aki kapcsolatban van. Szerintem ez csak fölöslegesen növeli a feszültséget és az aggodalmat akkor is, ha az ember párja nem féltékeny. Mégis mások hülyének néznek ezért. Nem váltunk el haragban az exemmel és nem akarok bunkó lenni, de de ha egy újdonsült kollégám vagy az exem ír nekem privátban, egyszerűen nem akarok válaszolni neki. Még a köszöntésekre is egy rövid köszönöm a válasz, igyekszem rövidre zárni. Bár exemnek annyit sem szoktam írni. A képeiket sem kedvelem, ők viszont fordítva igen. Nem vagyok kíváncsi arra, mit akar velem, nem érzem helyesnek és nem is élvezem. Normális, hogy így elhatárolom magam emberektől? Úgy érzem, bőven elég nekem a párom a családom és a meglévő barátaim társasága, egyénileg pedig nem akarok ismerkedni senkivel, főleg nem férfiakkal.

Egyesek szerint túlságosan fejet hajtok a kapcsolat felett... Én nem érzem így, hiszen nem a párom kért rá.

2020. febr. 17. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
bárcsak több ilyen nő lenne
2020. febr. 17. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem teljesen normális, én is ezt szoktam csinálni. És ennek semmi köze, jogy vam-e párom vagy nincs. Egyszerűen az a múlt, ezért is ex.
2020. febr. 17. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a véleményed: én is nő és hasonlóan érzem, hasonlóan is kezelem ezeket a dolgokat.

Felesleges a látszat udvartartás és kár bonyolítani a dolgokat.

2020. febr. 17. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha te így érzed helyesnek, és így érzed jól magad, akkor normális. Ha olyan párt találsz, aki osztja a véleményed, akkor remek :). A te életed, más kívülállók véleménye nem számít.

Én nem ilyen vagyok, előző exem a legjobb barátom, és szívesen beszélgetek más ellenkező nemű emberekkel, ahogy a páromnak is van exe, akivel mai napig beszélget, és barátkozik lányokkal. Ez semmiféle feszültséget és aggodalmat nem okoz kettőnk közt. Egyesek szerint meg ez nem normális - jönni is fognak mindjárt a lepontozók :D -, de minket meg ez nem érdekel, mert mi így érezzük jól magunkat. Ez tipikusan az a kérdés, amibe nem kéne beleugatni másoknak, mert minden ember más.

2020. febr. 17. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tejesen jó a felfogásod.
2020. febr. 17. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál, teljesen jó!

Igazad van, én is így gondolom!

Az ex az ex, volt, lezárt, kiszállt!

Az a baj, hogy kevesen gondolják így, pedig ez a helyes.

Sok exem van, soha egyikkel sem feküdtem le miután vége lett, pedig lett volna alkalmam. Az utolsó is bombáz ilyenekkel, hogy de nem! Nem is szoktam még csak válaszolni sem!

43ff.

2020. febr. 17. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így gondolom és szerencsére párom is.

N27

2020. febr. 17. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Így a megszokott és a normális.
2020. febr. 17. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!