Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatom van, ám egy munka miatt 4 hónapig külön kell lennünk. Hogy tartsam fenn a nő figyelmét?
1 hónapja jöttem össze egy csodálatos nővel. Hihetetlen erős vonzalom van kettőnk közt, azonban úgy hozta az élet, hogy neki 4 hónapra most Glasgow-ba kellett mennie dolgozni. Márciusban jön vissza, addig meg marad a chatelés, videótelefonálás, meg max kétszeri találkozás, amikor kirepülök hozzá. Nagyon szépreményű kapcsolat, csak a nő sokat dolgozik, félek a kezdeti álom alábbhagy a részéről. Másrészt kezdenek a chatelések rutinná válni, a kapcsolatunk se tud előrébb lépni. Ti mit tennének? Mindenképp várni szeretnék rá, csak nem tudom ilyen távolságban hogyan tudnék változatos és meglepő lenni számára.
32/F
Ha van lóvéd, és megy az angol, akkor 1-1 virágcsokrot küldj neki, valami helyi boltból.
Meg küldj itthonról meglepiket, amiket szeret, de ott nincs.
4 honap nem a vilag
En fel ev chat utan tudtam talakozni az exemmel es 8 evig voltunk egyutt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!