Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Friss kapcsolatom van, ám egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatom van, ám egy munka miatt 4 hónapig külön kell lennünk. Hogy tartsam fenn a nő figyelmét?

Figyelt kérdés

1 hónapja jöttem össze egy csodálatos nővel. Hihetetlen erős vonzalom van kettőnk közt, azonban úgy hozta az élet, hogy neki 4 hónapra most Glasgow-ba kellett mennie dolgozni. Márciusban jön vissza, addig meg marad a chatelés, videótelefonálás, meg max kétszeri találkozás, amikor kirepülök hozzá. Nagyon szépreményű kapcsolat, csak a nő sokat dolgozik, félek a kezdeti álom alábbhagy a részéről. Másrészt kezdenek a chatelések rutinná válni, a kapcsolatunk se tud előrébb lépni. Ti mit tennének? Mindenképp várni szeretnék rá, csak nem tudom ilyen távolságban hogyan tudnék változatos és meglepő lenni számára.

32/F

2019. nov. 24. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha van lóvéd, és megy az angol, akkor 1-1 virágcsokrot küldj neki, valami helyi boltból.

Meg küldj itthonról meglepiket, amiket szeret, de ott nincs.

2019. nov. 24. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem működik sokáig. Most csak 3 hónap, aztán hazajön,megint elmegy pár hònapra, nem igazán tudod azt,hogy ott mit csinál,megismerkedik valakivel és csak azt veszed észre,hogy már nem vagytok együtt.
2019. nov. 24. 18:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ettől félek én is, hogy túl rövid ideje ismerjük egymást, bármi lehet. bár azt mondja, hogy nem lesz még egyszer ilyen hosszú kiutazás az életében és azelőtt sem volt, de azért csak bújkál bennem a kisördög, túl szép nő, az a fajta lány, aki ha megáll a buszmegállóban 5 percre, egyből 3 pasi röppen rá. Szóval azért van félnivalóm. Viszont nem volt senkije az elmúlt 2 évben. Még egy csók sem, ami azért bizalomra ad okot.
2019. nov. 24. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

4 honap nem a vilag

En fel ev chat utan tudtam talakozni az exemmel es 8 evig voltunk egyutt

2019. nov. 24. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem volt pasija eddig.
2019. nov. 26. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!