Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális az, hogy sosincs semmilyen tartalmas program?
Találkozgatok egy fiúval. A legelső találkozáson megittunk egy italt, egy beülős helyen, viszont azóta folyamatosan csak a kocsiban ülünk, és beszélgetünk.
Félreértés ne essék, nincsenek nagy elvárásaim, de ez csak szerintem nem normális?
Nem feltétlen kell itt a pénzt szórni, úgy gondolom el lehet menni sétálni valahova, esetleg egy karácsonyi vásárt megnézni, de semmi ilyen, csak a kocsiban ülünk egyfolytában. Szerintem ez abszolút nem imponáló, pláne meg nem így az ismerkedés elején. Nem most kellene a másiknak úgymond elnyerni a tetszését? De úgy gondolom, ilyen tartalmatlan, programnak nem nevezhető dolgokkal ez nem fog sikerülni.
Ezt most én reagalom túl, vagy ti mit szóltok ehhez?
Nem reagálod túl egy kicsit se. Egyetértek.
Vagy fázik, lol vagy nem akar semerre menni, mert fobiaja van, vagy nem érsz neki annyit, esetleg azt hiszi ez a normális.
Kinek mi a normális. Nekem barátnőm meg attól zárkózott el kategorikusan, hogy valami "extrább" helyre menjünk. Volt (nem is egyszer), hogy csak egy sétából állt a találkozónk, volt, hogy csak kivettünk egy szállodai szobát, és nagyrészt beszélgettünk (jó, azért egy kis "extra" is volt), vagy pl. volt, hogy elmentünk a szomszéd városba, csak úgy egyet kóborolni. Arról hallani sem akar, hogy én költekezzek miatta, az éttermeket nem szereti, egyedül legutóbb a karácsonyi vásár volt az, ahová szívesen eljött.
Szóval teljesen emberfüggő, hogy kinek mi az, ami megfelel, és ki mit szeretne.
Egyébként meg a szádat használhatod ám kommunikációra is! A randizási szokásainál nagyobb gáz, hogy nem tudtok kommunikálni. Milyen kapcsolat lesz abból, ahol még a legelemibb kommunikáció sem működik?
Szerintem nem az. A kapcsolatban sem lenne másképp ilyen emberrel. Nem fektet bele semmi energiát. Így azt sem látod, hogy különböző szituációkban, hogyan viselkedne. Valószínű, hogy nem akar pénzt költeni. Azzal egyenértékű, mikor valaki mondjuk benyög egy ilyet, hogy filmezős randi. Ezek egyik se normális randi.
Volt már ilyen kérdés, mazsolázz belőle.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
"Utolsó, használtam a számat, jeleztem, hogy ez nekem nem feltétlen tetszik, jött az, hogy persze, neki sem feltétlen jó ez, megoldjuk."
Nem nagyon lett megoldva. Esetleg ha konkrét programot ajánlanál, akkor vajon mit szólna?
A #4-es linkelt egy kérdést, itt is ugyanaz a helyzet.
Az anyagi helyzete több, mint átlagon felüli. Ezt el is mondta, hogy nem szereti, amikor valaki a pénzére hajt. Ez engem nem is érdekelne, mert mégugyan jól boldogulok én is egyedül, ilyen szempontból nem szorulok rá a másik félre, de azért egy vacsora szerintem beleférne itt is.
És mivel kijelentette, hogy utalja az aranyásókat, meg azt, hogy csak ilyen emberek találták meg az utóbbi idoben, emiatt félek javasolni bármit is, nehogy az jöjjön le neki, hogy követelőzök, meg hogy csak a pénzköltéses programok érdekelnek.
Mert amúgy teljesen jól elvagyunk, de egy kapcsolatot sem lehet így fenntartani, nemhogy egy ismerkedést így kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!