Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 35 körüli nők, összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 körüli nők, összejönnétek késő huszonéves férfival? Illetve késő huszonéves férfiak, összejönnétek 35 körüli nővel?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, én egyik fél sem vagyok.
2022. dec. 12. 13:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jellemzőbb a 40 körüli nő és 30 végi férfi kapcsolata, addigra már mindketten megérnek erre és 4-5 év korkülönbség simán belefér.
2022. dec. 12. 22:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még rá precedens, de valahol meg kell húzni a határt. Ha 5, akkor miért nem 6, akkor meg már miért nem 7... Nem. Az ideális az, ha valaki 1-2 évvel fiatalabb/idősebb nálam. Az 5 évvel bőven túllőttem ezen az intervallumon.

2022. dec. 12. 23:50
 13/14 anonim ***** válasza:
na meg ezeket nem kőbe vésett határként kell értelmezni, hanem hogy van az az életkor, ami teljességgel kizárt, van ahol erősen gondolkozol és mondjuk csak akkor adsz esélyt, ha nagyon kivételesen megfog valamivel, és van az az életkor, ami éppenséggel beleférne, de nem úgy néz ki a jövőképe, hogy érdemes legyen vele belevágni.
2022. dec. 12. 23:55
 14/14 anonim ***** válasza:
#10 nem buta, egyébként értelmes ember, de annyira közelről nem ismerjük egymást, hogy beavasson a kapcsolata részleteibe. Csajt se ismerem közelről.
2022. dec. 13. 07:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!