Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 35 körüli nők, összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 körüli nők, összejönnétek késő huszonéves férfival? Illetve késő huszonéves férfiak, összejönnétek 35 körüli nővel?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, én egyik fél sem vagyok.
2022. dec. 12. 13:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem hiszem.
2022. dec. 12. 13:25
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem. 5 év a maximális korkülönbség számomra felfelé és lefelé is
2022. dec. 12. 13:27
 3/14 anonim ***** válasza:
33%
Nem. Teljesen más az életszakasz.
2022. dec. 12. 13:47
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Én igen.
2022. dec. 12. 14:40
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

32 éves nő vagyok, 29 éves a minimum, ami még belefér, úgy gondolom nincs nagy különbség még 28-nál sem, de fiatalabb tesóm van, folyton párhuzamot vonnék köztük, ő is csak 28. Kell, hogy idősebb legyen a tesómnál.

Persze jobban örülök, ha velem egyidős, kicsivel idősebb nálam a másik.

2022. dec. 12. 14:42
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

néhány éve voltam a huszonéveim vége felé, és maximum egy-két év fért bele felfelé, a 35 éves kor egészen biztosan nem.

az oka eléggé prózai: a termékeny korszak nem tart örökké, és ha hosszabb távon több gyereket tervezel, de előtte azért adnál néhány évet annak is, hogy alaposan megismerjétek egymást, élményeket és tapasztalatot szerezzetek kettesben is, akkor meg kell húzni a határt.

2022. dec. 12. 14:54
 7/14 anonim ***** válasza:
23%

#2 Miért?? Ha szereted és 6 év a korkülönbség, akkor kukázod?

Nem értem én ezeket a sziklaszilárd kritériumokat!

2022. dec. 12. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Még egy 25 èvessel is, szeretem a fiatalokat :)
2022. dec. 12. 18:17
 9/14 anonim ***** válasza:
62%

Van olyan ismerősöm (20on éves srác) akinek 35+os barátnője van. Sose értettem mit eszik a nőn (nem rosszindulat beszél belőlem, mert nem zavar, csak nyilván nem látom miért), nem is igazán szép, nem sok ambíciója lehet (az alapján amit tudok), nem tart kb sehol az életben.

Srác ezzel szemben azért tanult, jóképű, nyitott, világlátott, előtte az élet.

Néha tett arra utalást, hogy majd egyszer akar családot, de addig még karrier meg utazás stb. Nem akartam mondani, hogy az oké, hogy te ráérsz, meg a Ti dolgotok, de asszony annyira már nem ér rá.

Még csak az sem lehet, hogy olyan jól főzne (tipik sztereotípia), mert egyszer megjegyezte, hogy náluk a barátnője nem főz, mert nem tud. Ami megint csak nem baj, mert sehol nincs előírva, hogy a nőnek KELL főzni, abszolút nem tudok azonosulni ezzel a mentalitással, csak azért írtam, hogy az sem lehet indok, hogy a hasán keresztül vezetett az út a csaj által:D

Na szóval egy szó, mint száz, sose értettem, de nem az én dolgom. Lehetnek olyan értékei annak a nőnek amivel megfogta a haveromat. De szerintem nem túl gyakori jelenség.

2022. dec. 12. 18:31
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
#9 Jó buta haverod van :D
2022. dec. 12. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!