Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok ennyit rá ?
Tudjátok egyik kapcsolatban sem éreztem ezt! Folyamatosan erre a srácra gondolok nem tudom elfelejteni egyszerűen! Ha felkelek ő jut eszembe, mielőtt lefekszem szintén.
Volt már párkapcsolatom de ez az érzés egészen más. És tulajdonképpen nem értem miért gondolok ennyit rá?
Egy párt alkottok?
Lehet hogy szerelmes vagy bele?
Neeem, a hiányába szerelmes.
Lehet, eltöltenének egy hétvégét együtt valahol, 18 órai együttlét után menekülne a lány, mert nem bírna egy légtérbe megmaradni vele.
Nem vagyunk egypár!
Őszintén nem tudom! Én úgy gondolom hogy valamennyire biztosan. De hogy ennyit gondoljak valakire az már durva!
Előző folyt.:
Rengeteg ilyet hallottam :
- két hétig pötyögés Mess.Viber, stb-n
- 3-4 hónap "járunk" fázis
- 6 hónap után együtt hétvége,
Majd totális kiábrándulás, ezért azért, amazért, mindegy miért.
Eredmény ?
6 hónap elcseszett idő, két három félresikerült szexpróbálkozás, hátmégnemtudomháthakésőbbkialakul önhülyítés és számtalan gyomorgombóc esténként.
Kell ez ?
Nekem nem kellett soha. Én nem pötyögtem, két három telónbeszélgetés után randi, 3. randin elhívás hétvégére akárhova. Nem a megdugási szándékkal.
Ha nem jött, akkor mondtam, hogy bocs és akkor mikor ? Majd. :-)
Aha, na nekem innentől bűzlött a dolog és befejeztem.
AKkor ismerkedj vele, ez miért nem oldható meg?
vagy már szoktatok beszélgetni?
Barátnője van vagy neked van párod!
És ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!