Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok ennyit egy idegen pasira?
Nos,van egy férfi a városomban, tényleg csak néha látom őt.
Még akkor a maszkos időszakában tűnt fel,amikor mentem hazafelé néha felszállt a buszra, és folyton nézett,a szeme olyan ismerős volt, először azt hittem, hogy vhonnan ismerjük egymást.
Aztán amikor lekerült a maszk, akkor is,de igy az egész arca már nem volt ismerős. Később kiderült, hogy buszvezető,mert néha volt olyan buszon amivel utaztam, és amikor elől szálltam fel nagyban köszönt, mosolygott,mintha ismernénk egymást.
Arra gondoltak már, hogy legközelebb megkérdezem ,hogy nem ismerjük e egymást vhonnan,mert bár az arca nem ismerős régebbről,de a szeme az.
Aztán több ideig nem láttam őt,de sokszor eszembe jut csak úgy.
Nemrég nagynehezen megtaláltam Facen, igaz nem sok minden van fent róla,de van egy gyereke,na meg persze felesége is.
Pedig azt hittem ebből tényleg lehet vmi,ha egyszer elkezdünk beszélgetni. Bár így utólag látom,ha egy pasi azért nézne annyira egy nőt mert nagyon tetszik neki akkor már kezdeményezett volna, főleg ha ilyen ritkán van rá alkalom.
De még mosógép nem tudom kiverni a fejemből, annyira különleges volt számomra, főleg a nézése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!