Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolok ennyit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok ennyit egy idegen pasira?

Figyelt kérdés

Nos,van egy férfi a városomban, tényleg csak néha látom őt.

Még akkor a maszkos időszakában tűnt fel,amikor mentem hazafelé néha felszállt a buszra, és folyton nézett,a szeme olyan ismerős volt, először azt hittem, hogy vhonnan ismerjük egymást.

Aztán amikor lekerült a maszk, akkor is,de igy az egész arca már nem volt ismerős. Később kiderült, hogy buszvezető,mert néha volt olyan buszon amivel utaztam, és amikor elől szálltam fel nagyban köszönt, mosolygott,mintha ismernénk egymást.

Arra gondoltak már, hogy legközelebb megkérdezem ,hogy nem ismerjük e egymást vhonnan,mert bár az arca nem ismerős régebbről,de a szeme az.

Aztán több ideig nem láttam őt,de sokszor eszembe jut csak úgy.

Nemrég nagynehezen megtaláltam Facen, igaz nem sok minden van fent róla,de van egy gyereke,na meg persze felesége is.

Pedig azt hittem ebből tényleg lehet vmi,ha egyszer elkezdünk beszélgetni. Bár így utólag látom,ha egy pasi azért nézne annyira egy nőt mert nagyon tetszik neki akkor már kezdeményezett volna, főleg ha ilyen ritkán van rá alkalom.

De még mosógép nem tudom kiverni a fejemből, annyira különleges volt számomra, főleg a nézése.

2022. szept. 30. 07:50
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Attól, hogy van felesége még leszophatod 💋
2022. szept. 30. 08:05
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Nem jarok mosogep busszal
2022. szept. 30. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolsz rá, mert szimpatikus számodra, de a kíváncsiságod nem lett kielégítve. Szeretnél róla többet tudni, jobban megismerni, de ez elmaradt. Így a saját képzeleted valamint a face-en talált információk alapján alakítod tovább magadban azt, amire kíváncsi vagy. Hogy milyen ő. De mivel te is tudod, hogy ez nem eléggé fedi a valóságot, még inkább kíváncsi leszel.
2022. okt. 5. 23:04
 4/7 NTBS ***** válasza:
35%
Mert fel keltette az érdeklődésedet. Egyébként, ha szeretnél valamit kezdeményezni kell. Aztán elfogadja vagy elhajt.
2022. dec. 3. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4. Jo tanacs feleseges , gyerekes apara rakuldeni.. te jo isten hol tart ez a vilag? Mar semmi sem szent.
2022. dec. 3. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A buszvezetős kérdező. Vannak akik a buszvezetőkre buknak. Nálunk volt ilyen nő. Addig tolta, míg meg nem szerezte magának a kb 15 évvel idősebb pasit, akinek se kutyája se macskája nem volt, így aztán a nőhöz költöztek, ahol minden más családtag lakott. Szerintem nem mentek szét, mert én szétmentem és egy idő után már nem tudtam róla.
2022. dec. 4. 08:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Kezeltesd magad, ha még mindig rá gondolsz. Ez már nagyon hosszú idő. 😬
2023. máj. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!