Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok rá ennyit és miért álmodom róla heti rendszerességgel?
nem kéne férjhez menned, ha ennyire leköti az érzelmi energiádat egy másik férfi.
nyilván azért kattogsz rajta, mert bár elutasítottad, de valójában vágysz rá, fantáziálsz és álmodsz róla.
én a helyedben találkoznék vele, mert asok minden eldőlhet.
mg nem késő lefújni a lagzit, jobb, mint pár év múlva válni.
de az is lehet, h. úgy mész haza, h. tovább már nem foglalkoztat, és akkor férjhez mehetsz.
3#
Az nem lenne a vőlegényem szempontjából árulás? Azért nem mentem bele a találkozóba mert nyíltan elmondta a szándékát,hogy nagyon vonzódik hozzám és közeledne hozzám félek,hogy olyat tennék,amit aztán megbánok tudom gonoszság ilyet írni,de vágyom rá belül.
az az árulás, ha úgy mész hozzá,. h. közben másra vágysz.
szerintem te nem a vőlegényedbe vagy szerelmes.
azt is érdemes tisztázni, h. pusztán szexuálisan vonz a másik, vagy szerelmes is vagy belé?
inkább most fújd le a lagzit, mert így boldogtalan leszel, és meg is csalhatod.
ettől a ffitől függetlenül se menj férjhez, mert számomra teljesen egyértelmű, h. nem a vőlegényedet szereted.
lehet ez arról is szól, h. még nem vagy érett a házassághoz, szorongsz tőle, és a tudatalattid azért dobja fel a másik pasit.
mert ő alibi lehet egyben, azért nem mész férjhez, mert inkább őt akarod, de lehet simán nem akarsz az égvilágon senkihez hozzámenni.
tisztázni kell ezeket magadban!
Azóta még egyszer próbálkozott,de véglegesen visszautasítottam.
Nemtudom miért gondolok rá ennyit szerintem ez csak testi vonzalom,ami nála is nagyon jelen van a tudtomra adta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!