Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 vagyok, van egy 15 éves srác, akibe teljesen bele vagyok zúgva, folyton csak rá gondolok. Ennyit érezni egyszerre! Normális vagyok?
Tudom mit érzel, nekem a párom volt kocka, mostmár csak kis mértékben az. Én azt a tanácsot tudom adni, hogy ne foglalkozz vele. Amíg a párom össze nem jött velem egyfolytában wow-ozott, de utána alább hagyott, mára rájött, hogy nem éri meg. Ide s tova 3 éve van velem, nehéz volt az út idáig.
Hagyd, majd ő kilép a játékból, ha megtalálja a megfelelő csajt, ha te rákényszeríted magad pokol lesz az életed, mert ő csak a játéknak fog élni, nem neked, nem tudod megváltoztatni, csak ha ő is akarja.
Hidd el, tudom. Csak nálunk az volt a különbség, hogy ő akarta a kapcsolatot az elején, és próbál változni. Még most se "tökéletes" de látom a törekvést, és elfogadom, terelgetem, türelmes vagyok.
Próbáld te is ezt tenni. Sok sikert!
Így kezdődött nálam is a fiúkkal való kapcsolat!! ÉS még hány ilyen volt!! Minden szerelembe beletudtam volna halni:)
Ettől szép az élet!! Szerintem hagyd alakulni és élvezd a szemezős pillanatokat! mikor szépítkezel gondolj rá egyszer csak meg fogod unni és majd jön más :)
Először is köszi az összes választ!
2. Én egy szóval nem mondtam hogy nem ismerem! Nagyon jófej srác, csak nem érdeklik a lányok
Másrészt nem wowfüggő, egy csomót hallgat zenét meg a a haverjaival van, elvan a wow nélkül is, egyszerűen csak a lányok nem érdeklik, minden más.
Utolsó: Hát én sajnos ennek nem örülök, de egyszer majd csak elmúlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!