Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet tűzoltóval ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet tűzoltóval ismerkedni?

Figyelt kérdés

Világéletemben felnéztem rájuk, hősként, és mindannyian egészségesek pszichésen meg fizikailag is, akárhányszor látok egyet, mindig arra gondolok, hogy milyen szerencsés lehet a párja/felesége.

Az nem opció, hogy gyújtsak fel valamit (saját vagy szomszéd lakást vagy erdőt) ahogy az sem, hogy szenvedjek balesetet.

2022. nov. 30. 10:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10-re:

Nézd, én annyit tudok, hogy ugyanolyan katasztrófavédelmis kezeslábasban voltak, mint a férfiak és ugyanúgy a tűzoltólaktanyába jártak be, mint munkahelyre.

2022. nov. 30. 12:39
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Zavard fel a macskád egy magas fára!
2022. nov. 30. 15:28
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Volt ferjem az meg en is hasonlo helyen dolgozram, na egyenruhast rendort katonat tuzoltot soha tobbet. Erzeketlen tekintelyelvu sz.r a legtobb es hutlen.
2022. nov. 30. 18:19
 14/19 A kérdező kommentje:

#13, sajnálom, hogy így jártál, de hogy érted azt, hogy érzéketlen tekintélyelvű? Mi történt? Tudsz egy bizonyos szituációról beszélni?

A hűtlenséget nem néztem volna ki belőlük.

2022. nov. 30. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd rajossz ha kesz egy egyenruhas ferjed es minden honapba ottalvos csapatepito, ottalvos tovabbkepzes, ottalvos gyakorlat, ottalvos kikepzes, plusz haverokkal is ottalvos bulik. Fele igaz lesz, fele nem. Amely fele igaz, azon kolleganokkel kur felre, amely fele nem igaz, azon meg netes ribikkel meg ilyen bemutatokon felszedett nokkel.
2022. nov. 30. 18:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Tehát ami ottalvós az mind kamu?
2022. nov. 30. 18:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az egyik fele tenyleg ottalvos gyakorlat, kepzes, de azon kolleganok is vannak.
2022. nov. 30. 18:43
 18/19 A kérdező kommentje:
#17, sajnálom :( én azt hittem, hogy nők nem lehetnek tűzoltók
2022. nov. 30. 18:53
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. az vagyok.
2023. jan. 23. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!