Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nemtudom, vagyok egy hosszu beszelgetos ismerkedesre, de az osszes dating appon csak fuckboyok vannak, a kornyezetemben meg nincs nagyon senki :(

2022. nov. 3. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Buli, kondi és én kb ennyit tudok nőként...
2022. nov. 3. 14:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Személyesen nem szoktak odamenni hozzád a srácok kérdező?
2022. nov. 3. 15:06
 3/12 szvicsi válasza:

Sajnos nem írtad a nemedet, életkorodat, így egy kicsit nehéz erre válaszolni.

Mert hiába írom, le hogy kisiskolásként hol, hogyan tudsz ismerkedni, ha egyetemista vagy felnőtt vagy. Kérlek ha nem titok írd meg, akár üzenetben is és visszaírok neked másnap

2022. nov. 3. 15:16
 4/12 anonim ***** válasza:
miitt.hu
2022. nov. 3. 15:19
 5/12 anonim ***** válasza:

1# Azért az merész, ha kondiban ismerkedik valaki. :D

Én edzeni járok le, nem ismerkedni, sőt, egyik ismerősöm sem díjazza, ha valaki edzés közben zavarja, mert ismerkedni akar..

Aki pedig kondiban ismerkedik, az valójában nem is edzeni jár le.

2022. nov. 3. 16:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy fuckboyok? Csak dugni akarnak?
2022. nov. 3. 17:33
 7/12 anonim ***** válasza:
5-ös én sem ismerkedési céllal mentem, de nem egy pasi volt, aki segített egy gyakorlatnál, mert szarul csináltam, majd kis flört és ha szerettem volna, akkor randi is akár. Vagy volt olyan, hogy én kértem meg valakit, hogy segítsen. Szóval nem úgy mentem oda, hogy na most bepasizok, de ha akartam volna, akkor sok lehetőség lett volna rá.
2022. nov. 3. 18:18
 8/12 anonim ***** válasza:

Itt.

F.

2022. nov. 4. 08:03
 9/12 A kérdező kommentje:

18/L bocsanat lemaradt, nekem online appokban addig jutott a beszelgetes sracokkal hogy korbevezethetnek a lakasukban ha akarom, eddig nem volt szerencsem ugytunik

Es nem, eloben nem szoktak odajonni, de szerintem ritka manapsag hogy eloben barkihez is odamenjenek h hu de szimpi vagy hogy hivnak

2022. nov. 5. 19:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Ja es nehari akik privatban irnak uziket de nem fogok valaszolni insta vagy face elerhetoseg nelkul. Anno amikor 12 eves voltam elkezdtem egy Gabor nevezetu faszival beszelgetni igy gyakorin aki visszagondolva kva pedofil temakat hozott fel es majdnem 30eves volt😭
2022. nov. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!