Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet tűzoltóval ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet tűzoltóval ismerkedni?

Figyelt kérdés

Világéletemben felnéztem rájuk, hősként, és mindannyian egészségesek pszichésen meg fizikailag is, akárhányszor látok egyet, mindig arra gondolok, hogy milyen szerencsés lehet a párja/felesége.

Az nem opció, hogy gyújtsak fel valamit (saját vagy szomszéd lakást vagy erdőt) ahogy az sem, hogy szenvedjek balesetet.

2022. nov. 30. 10:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
Gyujtsd fel a konyhat otthon.
2022. nov. 30. 10:36
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
tűzoltóságon
2022. nov. 30. 10:38
 3/19 A kérdező kommentje:
#1, Úgy látom, hogy nem sikerült elolvasni az utolsó bekezdést.
2022. nov. 30. 10:38
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Tarskereson, de viccem kivul. Kicsit mind odaig van magaert attol, merttuzolto, szoval mindegyik rak ki magarol tuzoltos kepet.

Amugymeg ilyen varosi rendezvenyeken, ahol kimennek a tuzoltok egy kocsival, hogy kiprobalhassak a gyerekek.

2022. nov. 30. 10:43
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: a beosztasok miatt nem biztos, hogy olyan szerencsesek a felesegei. Meg nehogy csalodj bennuk, de nem mindenki hivatastudatbol megy oda es nem is biztos, hogy jo ember. Az en tuzolto ismerosom egy igazi c-type, anno a legnagyobb iskolai bullyingolo volt, utotte mar meg a nojet, mast egy hobap utan felcsinald es siman lopott is, valamint ugy karomkodik mint egy kocsis. O "kenyelembol" ment tuzoltonak mert mar mindenhonnan kirugtak + legyezgeti ez a munka az isten komplexusat.
2022. nov. 30. 10:46
 6/19 A kérdező kommentje:
#5, szóval azt mondod, hogy a legtöbb tűzoltó hőskomplexusos, vagy ezzel kompenzálja a sikertelen életét?
2022. nov. 30. 11:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondta 5-ös, hogy a legtöbb ilyen.

Hanem azt, hogy ilyenek is akadnak közöttük.

Én ahányat ismertem, legjellemzőbb tulajdonságuk az volt, hogy a rendőrökhöz és katonákhoz hasonlóan fegyelmezett, összetartó, bajtársias, segítőkész emberek voltak. És valóban egytől egyig kisportolt emberek voltak. Én férfiként a női tűzoltókat néztem meg figyelmesebben, ők is rendkívül sportosak, jó alakúak voltak.

Egy tűzoltófeleségnek alapvetően azt kell elfogadnia, hogy ez nem munka, hanem szolgálat. Hivatalosan katasztrófavédelmiseknek nevezik őket, vagyis elemi csapásoknál adott esetben hosszabb időre is elvezényelhetik a családjuktól távolra szabadnap nélkül.

Abban viszont igazad van, hogy a döntő többségük valóban testileg és lelkileg egészséges, bátor ember, aki, ha segíteni kell, nem nézi, hogy ő maga veszélybe kerül-e, hanem odamegy és segít. Szóval a klasszikus férfiideál. :-)

Egyébként ha hasonló mentalitású embereket keresel, akkor ajánlom még a mentősöket.

2022. nov. 30. 11:44
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
A 105-ös telefonszámon. Szívesen!
2022. nov. 30. 11:47
 9/19 anonim ***** válasza:
Személyiségben katonásak lehetnek szerintem, elvégre komoly hivatás és mindig koncentrált állapotban kell lenned , ehhez pedig edzés kell.
2022. nov. 30. 11:48
 10/19 anonim ***** válasza:
30%
#7 nő nem is lehet tűzoltó.
2022. nov. 30. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!