Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud öltözködni a lány.. mit lehet tenni?
Tetszik egy lány az egyetemről külsőre, belsőre. Randiztunk is már párszor, de van egy probléma hogy nagyon(!) nem tud öltözködni... tényleg 0 stílusérzék, össze nem illő színek, meg nekem túl fiúsak a ruhái.. emiatt cikinek érzek kézenfogva menni vele az utcán, mert megnéznek az emberek..
Hogy lehet finoman jelezni, hogy kicsit változtasson? Ruhaboltba mondjam neki, hogy ezt meg azt próbálja fel, mert ebbe jobban tetszik?
"Hogy lehet finoman jelezni, hogy kicsit változtasson? Ruhaboltba mondjam neki, hogy ezt meg azt próbálja fel, mert ebbe jobban tetszik?"
Ha nem tetszik, minek randizol vele?
Nincs beleszólásod, vagy fogalmazhatok nyersebben is mi közöd hozzá? Valójában semmi. A te részed ebben a történetben, hogyha nem tetszik, akkor nem kellett volna randira hívni.
Nem megváltozgatni kell a másikat. Fordítva te mit szólnál ehhez? Valakivel randiznál az meg el kezdene pattogni, hogy ez meg az hogy néz ki rajtad.
Nem köteles neked megfelelni.
"emiatt cikinek érzek kézenfogva menni vele az utcán, mert megnéznek az emberek.."
Szégyen....
Öltöztesd fel.... magad.
A másiknak az öltözködésébe meg ne akarj bele szólni, mivel ő úgy érzi magát jól.
Ha neked ciki, akkor az megint csak a te problémád. Ez az egész rólad szól, nem róla.
Felőlem lehetne mackónadrágban is én mindenhogy szeretem!!
Csak utálom ha megbámulnak minket az utcán, olyankor mindig viszket a tenyerem...
26.
Nem vagy te egy kicsit idegbeteg...?
28
Ja, azt hiszed, hogy azt gondolják, hogy "szegény csávo, milyen nő van mellette???
Szanalmas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!