Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek néhány lány miért nem szeret szexisen öltözködni?
Mert prűd fapi.ák. A szexis öltözet attól lesz szexis, hogy jól áll a viselőjének, tartást kölcsönöz neki, nem rak ki semmit indokolatlanul, ránézésre nem egy olcsó kínai gagyi. Nem a 2-9 ezer forintos műanyagdzseki, hanem legalább 20-30 ezres.
A tizenéves csitrik nem öltözködnek szexisen ne keverjük össze.
Amúgy nem mindenkinek van bátorsága szexisen öltözködeni, majd talán később ha felnő és kibontakozik.
Először is, mi a "szexis"?
Hajlamosak vagyunk mindent túlszexualizálni, a férfiak javára. Természetes, hogy élvezik a látnivalót. De engem ne a testemért csípjenek.
Úgy öltözködöm, ahogy nekem tetszik, nőiesen és egyszerűen, és úgy, ahogy illik az adott alkalomhoz. Mellesleg eddig nem az volt a probléma, hogy mindenhol csak r-bancosan öltözködő lányok vannak?
Nekem is mondták, hogy visszafogott vagyok, hát ez van, ilyen emberek is léteznek:) És a "sehova" alatt mit értesz? Azt, hogy nem bulizik/kocsmázik? Vagy azt, hogy tényleg nem jár el mondjuk sportolni se, vagy színházba, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!