Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, erre mit reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, erre mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Igen, tudom! Pár éve volt itt hasonló kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy az óta változott-e a nők hozzá állása. Hiszen ugye romlott a pénz, a politikai és vele a gazdasági helyzet is. meg azt nem én írtam ki, így nem is találom. :(

Szóval találkozol egy pasival, amiből lesz egy (Tudom! TE ilyet SOHA nem csinálsz.) egy éjszakás dolog, nálad, vagy hotelben.

Mikor reggel felkelsz a pasi sehol, de 50.000 van az éjjeli szekrényen.

2022. nov. 14. 22:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
10, még soha nem volt, de nem zárom ki a lehetőségét sem. 8 évig kapcsolatban voltam, most szingli vagyok, bármi lehet, sokan élnek a lehetőséggel, ha úgy van. Én egyenlőre csak a helyzetbe képzeltem magam, úgy válaszoltam.
2022. nov. 14. 22:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#10: de, hozzá tudnék jutni, ráadásul villámgyorsan, csak mint említettem, nincs gyomrom hozzá. (Ja, és válogathatnék is, ha már itt tartunk.)
2022. nov. 14. 22:49
 13/22 anonim ***** válasza:
3%

#12 nyílván, nincs gyomrod egy átlagos pasihoz várod az alfa chadet aki a budai villában kalandozna veled

Neked 50 nél magasabb az elvárásod

2022. nov. 14. 23:01
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#13: budai villában, mi? Mert természetesen Magyarország teljes lakossága a fővárosban él, ugye? Elmondanám, hogy egy csomó embert ismerek még magamon kívül, aki be nem tenné oda a lábát.
2022. nov. 14. 23:12
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
Alapból nem fekszem le idegennel.
2022. nov. 14. 23:27
 16/22 Ghgj ***** válasza:
87%

Felöltöznék, elraknám a pénzt, aztán hazamennék és számot vetnék magammal

Mi mást csinálnék szerinted? :D Te gyökér.

2022. nov. 14. 23:31
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Mit csináljak 50ezerrel?

Minek dugatja magát a here, ha pénze sincs hozzá

2022. nov. 14. 23:42
 18/22 anonim ***** válasza:
8%

14 jaj ne haragudj hogy alábecsűltelek, te egy ilyen szaros porfészekkel mint budapest nem éred be

Te csak azzal bújsz ágyba aki menő külföldi luxusshotelbe visz el

Veled is 50 ezer egy éjszaka csak dollárban

2022. nov. 15. 08:06
 19/22 anonim ***** válasza:
84%
Minden kis zajra felébredek, esélye sincs lelépni észrevétlenül. Szóval semmit.
2022. nov. 15. 10:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Soha életemben nem aludtam együtt az egyéjszakásokkal úgyhogy én nem ébredtem soha idegen helyen, se velük, se otthagyva, se pénzzel otthagyva 🤷
2022. nov. 15. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!