Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, erre mit reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, erre mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Igen, tudom! Pár éve volt itt hasonló kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy az óta változott-e a nők hozzá állása. Hiszen ugye romlott a pénz, a politikai és vele a gazdasági helyzet is. meg azt nem én írtam ki, így nem is találom. :(

Szóval találkozol egy pasival, amiből lesz egy (Tudom! TE ilyet SOHA nem csinálsz.) egy éjszakás dolog, nálad, vagy hotelben.

Mikor reggel felkelsz a pasi sehol, de 50.000 van az éjjeli szekrényen.

2022. nov. 14. 22:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%

Megpróbálom megkeresni és rávenni további alkalmakra

Szép kis mellékes lenne

2022. nov. 14. 22:23
 2/22 anonim ***** válasza:
40%
odaadom a szegényeknek
2022. nov. 14. 22:24
 3/22 anonim ***** válasza:
74%

"Tudom! TE ilyet SOHA nem csinálsz."

Pontosan. Mivel demiszexuális vagyok. Nagyon nehezen veszi be a magadfajták begyecskéje, hogy léteznek emberek, akiknek efféléhez egyszerűennincs gyomruk, kérdező?

2022. nov. 14. 22:28
 4/22 A kérdező kommentje:
3. Te vagy az, "finomságos"?
2022. nov. 14. 22:30
 5/22 anonim ***** válasza:
#4: erre miből következtetsz?
2022. nov. 14. 22:32
 6/22 anonim ***** válasza:
16%

A 3as igenis szeretne egyéjszakázni, csak nem kap rá pasit, nyilván saját magának is hazudik ezzel a nevetséges önámítással

A nők az egyéjszakást főleg az egójuk növelése érdekében teszik

Amúgy kérdező, a jelen gazdasági helyzetben egy pasi is lefeküdne veled 50ért

2022. nov. 14. 22:33
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
#6: hát persze, mindenkinek kivétel nélkül a legfőbb vágya a személytelen szex. Elvégre a világon az összes ember pontosan ugyanarra áhítozik, mint te, ugye így értetted?
2022. nov. 14. 22:40
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Eltenném a pénzt. Egy éjszakás, valószínűleg a nevemet se tudja és kétlem, hogy később találkoznánk, vagy felismerne. Meg aztán bizonyítsa, hogy megtörtént.

Ha ismerős játszaná ezt el, hozzávágnám a pénzt és többet nem szólnék hozzá. Ugyanígy nem fogadnám el, ha szemtől szemben adja oda az egyéjszakás pasi.

De, ha már otthagyta nekem és úgyse vághatom hozzá, jelezve, hogy nem vagyok prosti, akkor nem mindegy?

2022. nov. 14. 22:40
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha már eleve elment, nem nekem adja oda, csak leteszi, akkor elteszem
2022. nov. 14. 22:44
 10/22 anonim ***** válasza:
3%

7 igen, legalább saját magadnak ne hazudjál, ez pont olyan átlátszó mint akik azt állítják hogy őket nem tenné boldoggá a pénz. Ha valamihez nem tudsz hozzájutni akkor megpróbálod magadat is átverni, miszerint nem is vágysz rá.

8as szóval te ingyen vállasz egyéjszakást akár idegen pasikkal is? Írd meg az elérhetőséged

2022. nov. 14. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!