Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manikűrösnél voltam és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manikűrösnél voltam és a körmömre kértem színtelen lakkot. (Fiú vagyok.) Lemossam mielőtt a barátnőm meglátja, vagy jó lesz így? Lányok hogy reagálnátok ilyen esetben?

Figyelt kérdés

A kezemen, lábamon a körmök sajnos vállalhatatlanok voltak régebben, ezért több ember nyaggatására elmentem manikűröshöz, pedikűröshöz. Párszor már voltam és a manikűrös mindig megkérdezi hogy akarok-e színtelen lakkot. Direkt férfiaknak van. Eddig rávágtam h nem de tegnap mondtam miért is ne, egyszer mindent ki kell próbálni..

Egyébként tényleg jobban néznek ki a körmeim, kb lehetetlen észrevenni de a barátnőm (fél éve vagyunk együtt) ha közelről megnézi a kezemet szerintem észre fogja venni.

Szerintetek megpróbáljam lemosni valahogy? A gond az h nyilván, körömlakklemosó sincs itthon, szóval még azt is vennem kéne...

2022. aug. 24. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell szerintem. Egyes országokban már tök normális az is, hogy férfiaknak színes körme van és nem feltétlen melegek. Nincs ebben semmi szerintem.
2022. aug. 24. 12:27
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Butaságnak tartom ezt a "jaj, smink búzis" mentalitást. A legsármosabb színészek is sminkben szerepelnek, nők hada olvadozik értük.

A színtelen körömlakk meg végképp más kategória. Azt jelenti, hogy érdekel a körmöd egészsége, gondolom az ilyen ápoló/erősítő lakk, ami határozottan pozitív.

Még ha valaki "allergiás" is a "sminkelő" pasikra, egy erősítő lakkos köröm sokkal kevésbé gáz, mint egy gyenge, ápolásra szoruló.

2022. aug. 24. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Jaj de fáj a férfi egónak hogy egyes férfiak festik a körmüket😂 nem elég macsók így mi? 😂
2022. aug. 24. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem pont macsóbb. Nem tudom, miért az ápolatlanság van a férfiasság szinonimájaként emlegetve.
2022. aug. 24. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
14%
Nekem elsőre elég b*zis lenne. De ismerve a hátteret (hogy milyen a minőségük) így megérteném.
2022. aug. 24. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
Ha az én párom lennél tuti le kéne mosnod mielott talalkozunk
2022. aug. 24. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem nagyon gáz! Női szemmel….
2022. aug. 24. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Engem nem zavarna.

A színes lakk sem. Jó, nem pink, hanem fekete.

2022. aug. 24. 13:26
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
33%
Szerintem full gáz a lakk, férfiként mondom. Azt meg végképp nem értem, hogy miért kéred, ha utána úgyis le akarod mosni. Vagy, ha már kérted és neked tetszik, akkor vállald fel.
2022. aug. 24. 13:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha a smink uniszex lett, meg a hajfestés is.. mi a f*szért vannak kiakadva a körmön? De most őszintén!
2022. aug. 24. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!