Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 anonim válasza:
Nem.. pedig nem vagyok igénytelen, mielőtt bárki ezt gondolná :)
3/15 anonim válasza:
Nem. Szépen levágtam és kilakkoztam a körmeimet. 21 évvel ezelőtt amúgy sem volt divat a műköröm.
4/15 anonim válasza:
Eddig nekem mindig csak tönkretette hosszú időre a körmeimet a manikűrös, úgyhogy biztos, hogy nem mennék.
Túl mélyen belevájta azt az eszközét, amivel a körömágynál lévő bőrt kaparja le. Összesen 3x voltam életemben manikűrösnél, a 3.-nál már előre szóltam, hogy vagy ne használja, vagy nagyon-nagyon finomat, nehogy megsérüljön. Mondta, hogy persze, persze. Erre csak belevájta a parasztja. Utána közel egy évig benyomódottan, hullámosan nőtt a körmöm.
Soha többet nem megyek ilyen helyre. És senkinek nem is ajánlom!
5/15 anonim válasza:
Igen. Anyósom manikür-pedikürműkörmös. :)
6/15 anonim válasza:
Igen megyekés ilyen lesz:
7/15 anonim válasza:
igen, bár egyébként is szoktam járni.
8/15 anonim válasza:
Én megyek, de csak egy lakkozást kérek. Valami zselélakkról beszélt, h olyannal fogja csinálni és az 4 hétig nem kopik le. Amúgy nem szoktam járni.
9/15 anonim válasza:
voltam, mert rágom a körmöm nagyon és nem tudtam megnöveszteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!