Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi randi után a csaj azt mondta, hogy majd ír?
Figyelt kérdés
Ez kifejezetten ilyen alkalmi tali volt, nem komoly szándékú. Szóval, akkor hagyjam rá és ne is írjak rá?
Egyébként jól érezte magát azt mondta és tervbe van a következő találkozó is.
2022. nov. 13. 20:02
1/6 anonim válasza:
Akkor én felnőttmódra viselkednék. Ergo megvárom míg ír. ha nem ír, akkor pedig next.
2/6 anonim válasza:
Ha azt mondta hogy ír de mégsem keres akkor nem írnék neki. Mennyi idő telt el a randi óta? Lehet hogy csak elfoglalt.
3/6 A kérdező kommentje:
2 nap telt el a találkozó óta. De jogos amit írtok, nem futok utána.
2022. nov. 13. 20:25
4/6 anonim válasza:
Akkor még nincs veszve. De ha mégsem ír majd akkor fel a fejjel!
5/6 anonim válasza:
Én magamból kiindulva akármi is van mindig azt várnám hogy a pasi keressen. Lehet hogy csak úgy mondta hogy majd hírtelen. Velem is volt már ilyen de mindig megvártam hogy a pasi keressen. Ez egy taktika. Ha igazán érdeklem keresni fog. Ha rám hallgatsz váld még meg a holnapot. 4. Nap írj neki.
6/6 anonim válasza:
Hát hány évesek vagytok egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!