Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem a csajnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karcsi022 kérdése:

Van esélyem a csajnál?

Figyelt kérdés
Nos, van egy csaj, vagy talán pontosabban Nőnek mondhatni, hiszen már 37 éves. A lényeg, hogy megmondta, ő komoly kapcsolatot nem akar, meg gyereket sem akar vállalni. Illetve immár 1, talán már 1,5éve volt utoljára pasija. Azt is megmondta, hogy nem is hiányzik neki a komoly kapcsolat, jobb szabadon élni. Jól megvagyok a csajjal, jó fej, fiatalos, stb... De hogy tudok rájönni arra, hogy van esélyem nála alkalmira? Mert el nem hiszem, hogy kibírja sex nélkül ilyen sok ideig. De persze ez csak az én véleményem. És nem, valahogy nem merek rákérdezni arra, hogy van e esélyem "valamire"... :(

2021. júl. 19. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el vele flörtölni, vagy hívd el randira és kiderül van e nála esélyed.
2021. júl. 19. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"talán már 1,5éve volt utoljára pasija."

Ezt inkább kapcsolatra értette, nem alkalmira.

2021. júl. 19. 13:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, a komoly kapcsolatra értette azt! Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
2021. júl. 19. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fogod tudni biztosra, ha bepróbálkozol.
2021. júl. 19. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Mond el neki te is hogy most nem akarsz komolyat, de neked azért hiányzik a szex, nincs e valami ötlete a megoldásra, mindkettőtök örömére.
2021. júl. 19. 13:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2021. júl. 19. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Alapvetően egy kapcsolat sem úgy indul komolynak szerintem. Találkozzgassatok, élvezzétek egymás társaságát, hiszen jódolog ha van egy fix partner akivel el lehet menni mindenhova. Aztán majd kiderül mi lesz. Alapvetően én ami különbséget látok a komoly és nem komoly közt, az az, hogy nem költöztök össze vélhetően sosem. Meglesz mindkettőtök szabad élete, de ettől még egy pár lesztek, sőt még a szülőknek is be lehet mutatni a másikat. Kb mi is így vagyunk bő 2 éve.
2021. júl. 19. 14:19
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Ez csak akkor derül ki, ha elhívod találkozni kettesben.
2021. júl. 19. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet, próbálkozni kell és kiderül. Én rapróbálnék!
2021. júl. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!