Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem túl sportos, mozgásban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl sportos, mozgásban eléggé ügyetlen srácként van esélyem egy jóga-oktató, sportos csajnál?

Figyelt kérdés

Eljárok futni heti 1-2x de ennyi. Full hülye vagyok az összes sporthoz: a labdaérzékem 0, az egyensúlyérzékem nagyon rossz, és nem vagyok túl hajlékony, fitt. A földet meg se tudom érinteni ha lehajolok.

Nem vagyok kövér, de van rajtam némi felesleg. Nem súlyzóztam már évek óta, szóval nem vagyok túl izmos se. Azért nem vagyok ronda, azt hiszem erre mondják h "átlagos"

Szerintetek van esélyem olyan csajnál akinek az élete az egészséges élet körül forog? Nagyon távol vagyok tőle hogy jógázzak vagy ilyesmi.

2021. márc. 19. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
persze, hogy van, nem hinnem, hogy ezen mulik. ugysem kozosen jogazni fogtok az egyutt toltott idoben. szerintem amnyi eleg, hogy aktiv vagy es esetleg nyitott a ‘sportosabb’ programokara, tehat mondjuk turazasaban, kozos biciklizesben, futasban benne vagy.
2021. márc. 19. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem az összefüggést? Ha a csaj fodrász lenne, te meg kopasz, akkor is megkérdeznéd ezt?
2021. márc. 19. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért nem őt kérdezed? Ha azt mondom nem megnyugszik a lelked és megsem kérdezed tőle? Ha azt mondom van akkor megkérdezed? Akkor azt mondom igen.
2021. márc. 19. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Persze, nincs összefüggés. Azért az emberek többnyire nem ennyire belterjesen választanak párt, sőt pont az lehet neki vonzó, hogy te más dolgokban vagy jó.

Én pl. táncolok (igaz nem ez a szakmám), de egyáltalán nem tetszenek a táncos fiúk, nem elvárás, hogy a fiú is táncoljon sőt jobb ha nem.

2021. márc. 19. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, a lánynak milyen az ízlése, és mi neki a fontos, amikor ismerkedik. Van olyan szuperfitt csaj, akinek fontos, hogy ugyanolyan legyen a párja, másnak meg nem. Egy próbát megér.
2021. márc. 19. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudna erre bárki válaszolni?
2021. márc. 19. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Legalább megtanít rá idővel.
2021. márc. 19. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem nagyon:(
2021. márc. 19. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!