Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-22 éves fiúk! Titeket zavarna ez egy tinder randinál?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk úgy alakulna, hogy csak alkalmi lenne a dolog, zavarna, ha a lány még szűz lenne, és akkor derülne ki? Illik ezt előre megmondani?2021. dec. 22. 16:52
1/18 anonim válasza:
Igen! A legfontosabb, hogy egy randin elmondd, hogy még szűz vagy. Ennél már csak az fontosabb, hogy tudasd vele azt, hogy cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt állsz.
2/18 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat kérek.
2021. dec. 22. 16:55
4/18 anonim válasza:
Alap lenne, hogy közöld. Gondolj bele, tiszta vér legyen a kocsi ülése, vagy a lepedő? Fel kell készülni előtte.
5/18 anonim válasza:
Én ilyen tinderes lányos randikra mindig úgy mentem hogy a BMW hátsó ülésén eldobható vagy mosható üléshuzat volt.
Volt néha kecsöpös, ilyenkor vagy kimostam vagy kidobtam és húztam rá a másikat.
6/18 anonim válasza:
Miért így akarod elveszíteni a szüzességed?
7/18 anonim válasza:
6-os szerintem ez mindenkinek a maganugye
8/18 anonim válasza:
Neked sem igényed lehet az èletben ha valami idiótával akarod elvesziteni egy tinder randin. Gratulálok.
Így lehet összeszedni egy életen át tartó rossz élményt és szexuális frusztrációt. 👏👏👏
9/18 anonim válasza:
7
Szerintem is, csak nem értem, ha meg már feltett egy kérdést róla akkor bátorkodtam megkérdezni.
10/18 anonim válasza:
Szóval egy alkalmin veszítenéd el a szüzességed és értelmes válaszokat vársz? A kettő üti egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!