Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Számít a pénz a csajoknál? 20/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a pénz a csajoknál? 20/F

Figyelt kérdés
Elkezdtem cryptozni és nagyon belejöttem, rengeteg pénzt szereztem, volt olyan, hogy napi 3000eurókat. +Van tehetségem a rajzoláshoz, hobbiból digitális grafikákat csinálok, meg animálok, ebből is jön ki kb heti 500euro. Eddig a karrieremnek éltem, meg is lett az eredménye, most kíváncsi vagyok van e itt olyan csaj aki szeretne eljön velem Mallorcára a téli szünetben (mert még egyetemen vagyok közben, élvezem, nem szeretném otthagyni). Spanyolul tanulok, imádom a kultúrát, Madrid - Barcelona lenne az első két megálló, aztán a sziget. Szívesen ismerek meg új embereket, nyitott vagyok és imádok bulizni;D

2022. nov. 12. 00:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Nem zavar, hogy most van körülbelül bukóba az összes kirptóvaluta? :D

Mindenesetre hidd el, hogy egy kapcsolatnál nem az fog számítani, hogy mennyi a bankszámlád egyenlege.

2022. nov. 12. 00:19
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
96%
Figyelj,verd ki,feküdj le, ha kialudtad magad, megbeszéljük, hogy hogy, s mint.
2022. nov. 12. 00:19
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Aha...kripto, heti 500E, 20 évesen...és erre itt irkálsz, péntek este fél 1-kor.

Értem. Na, nyomás alukálni!

2022. nov. 12. 00:20
 4/13 anonim ***** válasza:
53%

Nem számít! Legyél romantikus, írjál neki verseket, valljál neki szerelmet.

Legyél jó ember, ne érdekeljen annyira a pénz és a világi élet, legyél befelé forduló, érzékeny alkat.

Ja, mégsem!

2022. nov. 12. 03:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Számít, de vannak kivételek. Na ezeket nehéz megtalálni...
2022. nov. 12. 07:10
 6/13 anonim ***** válasza:
13%
Csodálkoznék, ha a kérdező nem kapott volna legalább 3 privit. Igaz, hogy jelenleg a kriptovaluták bányászata nem éri meg, mert a villanyszámla - főleg a rezsicsökkentés eltörlése óta - nagyobb, mint amit kriptovalutákból összeszedsz, szóval full kamu a kérdés, de ezzel a legtöbb nő nincs tisztában.
2022. nov. 12. 08:28
 7/13 anonim ***** válasza:

4. Azért ezekből sok nyerő, de nyilván benned semmi érzelem sincsen.

Legyél kedves, vicces, humoros és szeretetteljes. A jó szex alapja is a szeretet, vonzódás.

2022. nov. 12. 11:00
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
6. Persze, szerintetek minden nő hülye, csak ti nem. Előbb összeszerelek egy csapot mint te.. :)
2022. nov. 12. 11:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem kamu... Nem bányászok, hanem tradelek. Ha az árfolyam lefele megy shortolok, tehát a árfolyam csökkenésre fogadok. Szimpla margine tradig, ha bedől a piac abból is lehet profitálni, elég az embernek betennie 1000-2000 eurot és ha bukik a piac 1 nap alatt 30% os profit,de ha tőke áttétessel tolod, akkor 1000 euro mellé 9000 euro hitel, azaz 10.000 euronak a 30% át kapod meg pl.
2022. nov. 12. 11:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Miért ne lenme bennem érzelem? Nem társkereső kérdésnek indult, csupán kiváncsi voltam, hány lányt vonzódik a pénzhez, ha mellette normális is a srác. Egyébként könyveket, és verseket is írok hobbiból, de valahogy pénz nélkül egyik csajt se érdekel semmi romantikus dolog. De tényleg amugy a tegnerparton egy szép naplemente nem lenne az?
2022. nov. 12. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!