Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Számít a pénz a csajoknál? 20/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a pénz a csajoknál? 20/F

Figyelt kérdés
Elkezdtem cryptozni és nagyon belejöttem, rengeteg pénzt szereztem, volt olyan, hogy napi 3000eurókat. +Van tehetségem a rajzoláshoz, hobbiból digitális grafikákat csinálok, meg animálok, ebből is jön ki kb heti 500euro. Eddig a karrieremnek éltem, meg is lett az eredménye, most kíváncsi vagyok van e itt olyan csaj aki szeretne eljön velem Mallorcára a téli szünetben (mert még egyetemen vagyok közben, élvezem, nem szeretném otthagyni). Spanyolul tanulok, imádom a kultúrát, Madrid - Barcelona lenne az első két megálló, aztán a sziget. Szívesen ismerek meg új embereket, nyitott vagyok és imádok bulizni;D

2022. nov. 12. 00:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Régen sokat használtam ezt az oldalt, kíváncsi voltam a véleményekre, de úgytűnik ide idősebbek járnak akik kiégtek már az életből és 0 karrierjük van, nem véletlen járnak ide:D Ti meg sem próbáltatok sikeresek lenni? Nagyot álmodni? Mert én egész életemben a sikert kergetem és úgytünik utol is tudom érni. És nem vagyok egy gazdag családból.
2022. nov. 12. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Gratula a sikereidhez, de elnézve a gyakorikérdéses válaszokat úgy általában is, ha ennyi sok pénzed meg lehetőséged van, akkor szerintem nem ezen az oldalon akarj Mallorca triphez csajt keresni:D
2022. nov. 12. 17:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A bőrősvirsli aztán belelóg a bilibe és felébredsz. Egyébként meg szánalmasan szegény ország Magyarország, hogy valaki arról fantáziál, hogy egy Mallorcai utat kitudjon fizetni egy csajnak. xD Már pénzes ember? Én Fidzsire vagy a Maldív szigetekre is elvihetnék bárkit, de messze nem érzem magam pénzesnek. Svájcban, Amdenben vagyok síoktató a miheztartás végett, semmi különös. Nem keresek napi 3000 eurót, mint te, csak havi 7000 frankot, mégis könnyedén kitudnék fizetni luxus nyaralásokat, ha éppen szeretnék.
2022. nov. 12. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!