Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen pasi hány nőt szedhet fel egy évben?
Figyelt kérdés
A tengerparton ismerkedtem össze vele ma. Azt mondta "having fun". Hány nőnek mondhatja vajon ugyanezt? A helyi manuszok így vadásznak a turista csajokra ? Mennyi nővel having funolhat egy évben saccperkb ? Valaki ismer ilyet vagy tapasztalt ilyet?2022. nov. 10. 15:29
11/12 A kérdező kommentje:
9. És miért nem felel meg neki a helyi népség? Racionálisabb helyivel, hisz azt a szexkapcsolatot vagy having funt fent tudja tartani sokáig. Én legalábbis nem akarnék mindenkivel, mármint sok csajjal összefeküdni, ha férfi lennék. Nemi betegségek, stb stb
2022. nov. 10. 16:04
12/12 A kérdező kommentje:
3. Pont olyan, aki ezzel indít. Ültem egyedül a bárban az egyik asztalnál. Ahogy meglátta, hogy egyedül vagyok, végigmért,majd oda jött mellém, bemutatkozott és ezzel kezdte. Elég rutinosnak látszott. De én közös bulizáson, tengerpartozáson, időtöltésen kívül semmit nem terveztem. Majd pont lefekszem egy vadidegennel, akit dél óta "ismerek". Nem is értem, miből gondolja ezt. :o Manapság így megy ez? Mert akkor baromira le vagyok maradva.
2022. nov. 10. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!