Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretne találkozni de nemet mond a randira?
Figyelt kérdés
Tegnap randiztam egy férfival akit neten ismertem meg. O hívott el, első randi. Randi közben utalásokat tett következő találkozásra. Nem volt csók, semmi, de szerintem jól éreztük magunkat. Tegnap randi után a kérdésemre azt írta szeretne még találkozni. Ma reggel megkérdeztem, lenne-e kedve ma megint randizni. Az volt a válasza, nem lehetne-e máskor. Pedig tudom, hogy nem tervezett mára különösebben semmit csak otthoni pihit. Igaz hogy utaznia kellene értem egy órát, de kicsit akkor is rosszul jön le nekem, hogy nem akar ma találkozni. Vagy nincs ebben semmi, ne magyarázzam túl? Hogy reagáljam le?2022. nov. 6. 09:40
11/15 anonim válasza:
Tegnap volt a randi, aztán már este megkérdezted akar e találkozni. Az még, ha úgy nézzük ok, már az is nyomulás szerintem, de még mondjuk okénak. Ma reggel meg már konkrétan "letámadod", hogy MA akar e. Olyan visszatetszést vált ez ki, hogy az nem igaz. Nem csoda, hogy nem akar. Már ne hozd fel szerintem, majd lép ő most már. Ha meg nem hozza fel, akkor egyértelműen nem akar.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem..
2022. dec. 3. 17:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!