Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretne találkozni de nemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretne találkozni de nemet mond a randira?

Figyelt kérdés
Tegnap randiztam egy férfival akit neten ismertem meg. O hívott el, első randi. Randi közben utalásokat tett következő találkozásra. Nem volt csók, semmi, de szerintem jól éreztük magunkat. Tegnap randi után a kérdésemre azt írta szeretne még találkozni. Ma reggel megkérdeztem, lenne-e kedve ma megint randizni. Az volt a válasza, nem lehetne-e máskor. Pedig tudom, hogy nem tervezett mára különösebben semmit csak otthoni pihit. Igaz hogy utaznia kellene értem egy órát, de kicsit akkor is rosszul jön le nekem, hogy nem akar ma találkozni. Vagy nincs ebben semmi, ne magyarázzam túl? Hogy reagáljam le?
2022. nov. 6. 09:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Sose nyomulnék így nőként, főleg nem az első randi után.

Nem tartozik magyarázattal, hogy miért nem jó neki a ma.

2022. nov. 6. 09:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne magyarázd túl. Valószínűleg fáradt/nincs kedve/tényleg pihenni akar. Ha egy hétig nem hozza fel ő, hogy találkozzatok újra akkor kezdhetsz aggódni.
2022. nov. 6. 09:42
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha azt mondja, hogy nem jó neki a ma és nem is ajánl helyette másik napot, akkor felejtos.
2022. nov. 6. 10:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit erőszakosnak tűnsz.

Nyugodtan várd ki, amíg ő ajánl másik időpontot! Ha nem teszi mondjuk egy héten belül, akkor nem úgy áll hozzád, ahogy előttem is írták.

Kicsit higgadj le, mert így azt az érzetet kelted, hogy nyomást akarsz gyakorolni rá!Még csak egy randin vagytok túl, majd kiforrja magát, az idő eldönti.

2022. nov. 6. 10:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg millió meg egy dolga is lehet akár otthon, az is lehet, hogy pihenni szeretne, igazából nincs jogod emiatt számon kérni.
2022. nov. 6. 10:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Mégis csak rákérdeztél, hogy szeretne e folytatást

2022. nov. 6. 11:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Görcsösen akarod ne csinàld ezt éppen ezzel rontod el.
2022. nov. 6. 11:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy randin vagytok túl, erre már előjön ez a kontrolláló viselkedés. Lehet te úgy véled, hogy nem tervezett mára semmit, de a pihenéshez is joga van.
2022. nov. 6. 12:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Velem randizhatnál, fárasztó mindig nekem nyomulni.
2022. nov. 6. 13:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem szeretne találkozni vagy csak fél, hogy túl gyorsnak élnéd meg.

Ha miután azt mondta, hogy ne holnap, de nem javasolt másik időpontot akkor sanszos, hogy valóban nem érdekled.

1-2 nap múlva még próbáld meg azért. Ha érdekled azt már nem fogja lemondani.

2022. nov. 6. 13:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!