Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha fiatalon lett volna barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fiatalon lett volna barátnőm akkor másabb ember lennék?

Figyelt kérdés

Sulisként el sem tudtam képzelni hogy nekem barátnőm legyen. Önbizalomhiányos, csendes, szerencsétlen voltam. Kevésnek éreztem magam a lányokhoz. Rengeteg önbizalmat adott volna egy barátnő. Most felnőttként sem megy az ismerkedés.

Ha lett volna tiniként barátnőm akkor most másabb ember lennék? Több önbizalmam lenne meg másabb személyiségem lenne?

Szerencséseknek gondolom azokat akiknek sulisként van/volt kapcsolatuk.

febr. 15. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az önbizalmadat picit segítette volna igen. Akárhogy is van dob egy kicsit.
febr. 15. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Te összekevered az okot és az okozatot. Nem azért voltál önbizalomhiányos, mert nem volt barátnőd. Hanem azért nem volt barátnőd, mert önbizalomhiányos voltál. És ha mondjuk kívánhattál volna egyet és hirtelen azt kéred legyen barátnőd, na az se épített hanem rombolt volna jó eséllyel, pontosan ezért. Mert folyamatos feszültséget, konfliktust okozott volna kettőtök kapcsolatásban ez a sok minden, amit magadról leírsz. Szóval ne a kapcsolattól várd a megváltást, hanem rendezd magad, és utána jönni fog a kapcsolat is. Jó esetben. Ha mégse, akkor meg legalább már rendben vagy :)
febr. 15. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

#2-es jól írja. Én is ilyen voltam, önbizalomhiányos, csendes, visszahúzó. Elkerültek a lányok, illetve ez nem igaz, én kerültem őket. Mindig is voltak közeledések, alapvetően érdekes személyiségnek tartottak a lányok (ronda sem voltam), de én beszari voltam, inkább léptem kettőt hátra mindig. Úgy meg nehéz, a lányok inkább mentek a talpraesettebb, vagányabb srácok után.

Nagyon sokáig senkim sem volt (25+ éves koromig). Aztán nem azért lett önbizalmam, mert lett barátnőm (aki végül a feleségem is lett), hanem azért lett barátnőm, mert előbb szereztem más módon önbizalmat, meg alapvetően megembereltem magam.

febr. 15. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Önbizalom belülről fakad és nem a bnő megléte adja.
febr. 15. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Azért nem volt barátnőd, mert ilyen voltál akkor is. Ha valami csoda folytán mégis lett volna, akkor meg az önbizalomhiányod miatt jöttek volna a kételyek és a félelmek. Nem vagy elég jó neki, mi van ha talál valaki jobbat, úgyis szakítani fog veled egy népszerűbb srác miatt... Féltékenységből jött volna a kontroll és a kisajátítás, ne menjen nélküled sehova, ne beszéjen más fiúkkal stb. Aztán tényleg szakított volna veled és ez lehet csak megerősítette volna a félelmeidet és még kevesebb önbizaémad lenne. Ez egy abszolút elképzeéhető forgatókönyv.

Szóval ahelyett, hogy ilyeneken gondolkodsz, inkább dolgozz azon, hogy javítsd az önértékelésed, tedd rendbe magad és utána sokkal jobb esélyekkel fogsz tudni ismerkedni. Nem csak párkapcsolatból lehet önbizalmat nyerni és nem az fog mindent helyrehozni.

febr. 15. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Sose tudod meg mi lett volna ha...
febr. 15. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
A baratno nem ad onbizalmat.. a kemeny gyermekkor amikor gladiatorok kozt nevelkedsz es tul eled na az ad onbizalmat !
febr. 16. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!