Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet azt érezni fiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet azt érezni fiatalon ha az ember nem lesz sikeres a lányoknál?

Figyelt kérdés

Én már kis korom óta érzem hogy nem leszek sikeres az emberi kapcsolatokban. Pl azt sem tudtam elképzelni soha hogy barátnőm legyen, meg feleségem. Eddig sajnos bejött, mert barátaim sosem voltak és barátnőm sem.

Nem tudom elképzelni hogy engem szeressen valaki, meg hogy velem akarjon lenni.

Pedig nagyon jó lehet.

15-16 évesen tudatosult bennem az hogy én kevés vagyok a lányoknak, sokak már párkapcsolatban voltak én meg el sem tudtam képzelni hogy nekem legyen, meg hogy a jövőben legyen.

2022. nov. 2. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Próbáld ki fordítva, hogy bebeszeled magadnak, hogy 'sikeres vagyok a nőknél, az emberek kedvelnek, keresik a társaságom, stb' és ha úgy is lesz, vagy legalább egy kicsit változik jobb irányba halad az életed észreveszed, hogy nem megérzés az egész hanem te magad irányítod az életed.

Ha eleve negatívan állsz mindenhez az úgy is lesz, de ha az ellenkezőjét gondolod, inkább az fog történni veled! :)

2022. nov. 2. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Messzirol latszik mar fiatalon is. A metakommunikacios alapokat mindenki tudja olvasni odafigyeles nelkul is. Az aszolialis egyedek szoktak gondban lenni, nekik akkor sem megy, ha figyelnek ra. Hamar szetvalik, hogy ki tud egy tarsasagban szot erteni, es ki az aki periferiara szorul. Es ez nemcsak a parkapcsolatokra igaz. Panaszkodhatsz a szuleidnel, mert ez rossz neveles eredmenye, amit neked kell majd rengeteg energia aran elsajatitani. Kb olyan, mint a nyelvtanulas. Gyerekkorban siman megy, ha megfelelo kornyezetben vagy. Felnottkent meg sok szenvedes keves sikerelmennyel. Erre keszulhetsz, mert az egesz eleted vegig fogja kiserni.
2022. nov. 2. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Bennem ez az érzés olyan 18-19 évesen tudatosult. Azóta sincs semmi fejlemény és egyre inkább azt érzem, hogy örökre egyedül maradok. Szóval szerintem meglehet érezni.
2022. nov. 2. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:
57%

Nem csak lehet, hanem mindenki érzi is. Ez ilyen alapvető ösztön. Az emberek ösztönösen fel tudják mérni, hogy ki hol áll a hierarchiában. Most gondolj vissza te is mondjuk az általános iskolás éveidre. TUDOM, hogy te is fel tudtad mérni már az első napon, hogy ki az osztályban a menő, kik az átlagos srácok, kik a csicskák, kik a balhésok, kik a stréberek, kiket szeretnek a csajok, és kiket kerülnek el. Bármibe fogadok, hogy nálatok is volt olyan, hogy az alfapalánta rácsapott egy csaj seggére, akkor a csaj pironkodva látszatellenállást tanúsított, miközben sütött róla, hogy tetszik neki, és hogy még akar. Tudom, hogy volt olyan is, aki megpróbálta utánozni, de neki leordították a fejét, és mindenféle utálatos féregnek elhordták.

Úgyhogy igen. Ezt lehet tudni fiatalon és idősebben is, hogy ki mennyire sikeres a csajoknál.

2022. nov. 2. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!