Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinak mennyire jó ötlet a közös playstationözés?
Figyelt kérdés
Mert mondjuk tegyük fel mind a fiú mind a lány gamer akik szeretik a coop játékokat meg 1vs1 játekokat.
Ebben az esetben mennyire jó ötlet egy gamerkedős közös este?
2022. nov. 4. 13:30
21/21 anonim válasza:
19es
nem vicc én egy 35 nővel ezt csináltam kint a parkba csak mi boroztunk kint este. Oda volt érte azt mondta fiatalnak érezte magát újra velem egyetemi éveit hoztam vissza, mondanom se kell utánna fel hívott magához és egymásnak estünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!