Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinak mennyire jó ötlet a közös playstationözés?
Figyelt kérdés
Mert mondjuk tegyük fel mind a fiú mind a lány gamer akik szeretik a coop játékokat meg 1vs1 játekokat.
Ebben az esetben mennyire jó ötlet egy gamerkedős közös este?
2022. nov. 4. 13:30
1/21 anonim válasza:
Amennyiben tényleg gamer, még rendben is lehet.
De azért nőből van. Többre vágyik szerintem, mint közös gépezés. Legalább menjetek el előtte enni valamit, vagy játék közben rendelhetnek pizzát stb. Kockulni egyedül is tudna.
2/21 anonim válasza:
En imadom a pst, de biztos nem mennek fel senkihez elso randinal. Sot meg masodiknal sem.
3/21 anonim válasza:
rendeljetek*
Plusz az sem ártana ha megkérdeznéd mihez lenne kedve
4/21 anonim válasza:
Nekem tetszene, ha egy lánnyal tudnánk közösen fifa-zni.
5/21 anonim válasza:
4. Engem egy lány nem tudna megberni fifaban 10-0 ra verném legalább.
6/21 anonim válasza:
parat lattam a barcraftba szerencsetlenkedni, eleg cringe volt
7/21 anonim válasza:
Érdemes ismerkedéskor inkább többet beszélgetni, játék közben ez nehezebben kivitelezhető
8/21 anonim válasza:
Az első pár randi elvileg arról kellene hogy szóljon hogy megismerjétek egymást. Nem tudom hogy ez játék közben mennyire lenne kivitelezhető. Ezért nem tartom jó ötletnek. Később, már kapcsolatban közös időtöltésnek egyébként kiváló.
9/21 anonim válasza:
Persze nem első randin fifa-znék vele, ezt elfelejtettem hozzátenni.
4-es válaszoló voltam.
10/21 anonim válasza:
"Nőből van", az ilyet pofán verném.
Nekem csak az nem tetszik benne, hogy ha ezt a lakásodban képzeled el, az necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!