Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jelentkezni hozzá gyakornoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentkezni hozzá gyakornoknak azért, hogy felfigyeljen rám? Jó ötlet?

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi viszonylag régóta, de eddig nem akartam kezdeményezni nála. Viszont a sorsban bízni eléggé unalmas és azért szeretném már, hogy valami előrelépés történjen, vagy ha erre nincs esély, akkor ne utána epekedjek titkon.

A következő őszi félévben fogad a cége gyakornokokat az egyetemről. Anyukámmal beszéltem erről, ő azt mondta, jelentkezzek és igenis menjek, másra nem, arra jó lesz, hogy legyen mit írni az önéletrajzomba.

2022. júl. 20. 20:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Anyukádnak teljesen igaza van.
2022. júl. 20. 21:00
 2/16 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is teljesen igaza van. Raadasul ha ezt meg tudtad vele beszelni igy, ahogyan leirtad, akkor nagyon jo a kapcsolatod edesanyaddal. Hajra. 😊 es probald mutatni jeleit, hogy tetszik neked. 😋
2022. júl. 20. 21:11
 3/16 A kérdező kommentje:

Csak félek, hogy akkor végképp "no go" zóna leszek, mert sokaknál munkatárssal, főleg beosztottal ismerkedni egyáltalán nem opció...

De más utat nem látok, hogy hogyan kéne hozzá közelebb kerülnöm (nyilván nem letámadnám az első nap rögtön).

2022. júl. 20. 21:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha alá leszel beosztva, az eléggé no go neki. Rád is rossz fényt vetne.

De ha csak több alkalmad lesz vele találkozni és nincs közöttetek alá-fölé rendeltségi viszony, akkor jó kiindulópont.

2022. júl. 20. 23:54
 5/16 A kérdező kommentje:
Az övé a cég, szóval... :D
2022. júl. 21. 07:40
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
szóval gazdag, jóképű pasi kell neked, mi? és fogadok, h minim 10 korkülönbség van köztetek
2022. júl. 21. 08:13
 7/16 A kérdező kommentje:

Jóképűnek jóképű, de a vagyona egyáltalán nem érdekel. :)

Van nekem is pénzem, sosem azt várom el egy pasitól, hogy eltartson, bármit megvegyen nekem.

23 év van közöttünk.

2022. júl. 21. 08:36
 8/16 anonim ***** válasza:

Jaj. Szóval kétszer annyi idős, és mindenképp a főnököd lenne. Nem tudom, hogy van jogilag, de tuti nem etikus a részéről kikezdeni egy gyakornokkal, rossz híre lenne.

Nagyon max a gyakornokság után, ha már nem neki dolgozol. Inkább ismerkedj vele máshol.

2022. júl. 21. 08:49
 9/16 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy máshol nem tudok.

Az egyetemen évfolyamonként vagyunk kb. 200-an, a gyakorlatomat nem hozzá vettem fel előző félévben és már nem fog tanítani.

Iskolán kívül meg hiába futnánk össze, mondjuk valami szórakozóhelyen, bárban, a közös téma egyértelműen az egyetem lenne elsőre. Azzal meg nem akarnám untatni.

2022. júl. 21. 08:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Magyarul egy 40+ fószerre vered a nyálad. Elég gáz, főleg, mivel még játszmázol is.

Ami még gázabb, hogy ő ellenben magasról tesz rád :D

2022. júl. 21. 16:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!